април 19, 2024

Камелия разкри: От 21 години спя само с Цветин, не съм била с друг! (Още признания за връзката им)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-razkri-ot-21-godini-spya-samo-s-cvetin-ne-sam-bila-s-drug-oshte-priznaniya-za-vrazkata-im/156493 Kliuki.net
Камелия разкри: От 21 години спя само с Цветин, не съм била с друг! (Още признания за връзката им)

Камелия разкри, че не си ляга с чужди мъже

"От 21 години не паля чужди пожари, не си търся неприятности, а паля само домашното огнище". Така Камелия призна, че от 21 години не си е лягала в чуждо легло, освен в своето собствено с мъжа си Цветин, в "Папараци". Изпълнителката, която минава за една от най-скандалните и провокативни личности в попфолка, се оказа скромно момиче, способно да се посвети само на един мъж. "Да, имам обожатели, но никога не съм поглеждала настрани", признава певицата. Тя е категорична, че никога не я е блазнела идеята да се обвърже с богат мъж, само и само да води охолен живот. "Да, харесвам красивите неща. И аз съм жена, знам, че с много пари се живее по-лесно. Но в същото време държа аз да си плащам тези неща. Не съм от жените, които биха се поставили в зависимост от някой мъж. Не искам утре да ми каже "Върни ми диамантите, върни ми колата, дай си кожените палта, например... Не съм човек, който би позволил да го третират по този начин", споделя още звездата.

Изпитания на любовта

Камелия признава също, че с Цветин са минали през много изпитания и трудности, много проблеми, но са оцелели. "Да, било ни е трудно. Да, било е тежко, но сме се правили някак. Щастлива съм, че имам човек до мен, който ме разбира, приема каквато съм и с когото мога да споделя всичко. За мен това е любовта. Не да те засипват с подаръци и скъпи жестове. А да съм с човек, на когото мога да кажа всичко, във всеки един момент и той да ме разбере и подкрепи", казва Камелия. [caption id="attachment_147716" align="aligncenter" width="300"]Камелия има очи само за един мъж - своя сн. Папараци /Би Ти Ви Камелия има очи само за един мъж - своя сн. Папараци /Би Ти Ви[/caption] Изпълнителката разкрива още, че с годините връзката им е станала още по-стабилна. Преживели са редица изпитания, както загубата на деца, така и на родители. Най-тежкия момент за нея остава смъртта на баща й. "Когато майка ми се обади и ми каза, че е починал, същата вечер трябваше да пея. Събрах се и отидох на участие. На другия ден трябваше да го погреба и да отида в Пловдив, за да подгрявам на концерта на Лепа Брена. В такива моменти се учиш, че твоята мъка трябва да остане скрита от погледите на другите. Не е нужно хората да знаят какво ти е на душата. Работата ти е да ги забавляваш. А какво ти е на теб — това си е твоя работа", споделя още Камелия.