април 24, 2024

Истината! Очевидка разказа: Сестрата на Динко обеща пари, за да бъде очернен Джино! (Вижте пълния й разказ от първо лице)

https://kliuki.net/kliuki/istinata-ochevidka-razkaza-sestrata-na-dinko-obeshta-pari-za-da-bade-ochernen-dzhino-vizhte-palniya-y-razkaz-ot-parvo-lice/153515 Kliuki.net
Истината! Очевидка разказа: Сестрата на Динко обеща пари, за да бъде очернен Джино! (Вижте пълния й разказ от първо лице)

Сестрата на Динко наистина е организирала жени да излъжат, че Джино ги е завлякъл с париСестрата на Динко обещавала пари от наградата му след като спечели Биг Брадър

Сестрата на Динко наистина стои зад кампанията за представяне на Джино като измамник! В предаването на Гала "На кафе" се включи възрастна жена, която разказа, че нейна добра приятелка в Чикаго е станала свидетел на потресаващ разговор точно между сестрата на бай Ганьо от Ямбол и три други жени. И за разлика от обвинителките на Джино, жената застана с лицето си пред камерата, а не се скри зад телефонно обаждане. Тя сподели, че приятелката й е била в заведение, а на съседната маса са били седнали сестрата на Динко и трите й познати. "Тя започна да им обяснява, че брат й се е изложил с обвиненията си срещу Джино и трябва да изчистят имиджа му. За да може да спечели той Биг Брадър", разказа жената в "На кафе". Тя навила жените да се обадят в шоуто и да излъжат, че Бианкалана ги е завлякъл с пари. Като най-нахално им обещала, че веднага щом Динко спечели риалити формата, тя ще им се отплати подобаващо за "услугата" с парите от печалбата му. сестрата на Динко ДжиноОчевидно госпожата не е запозната, че тази година май не се очертава да има парична награда за победителя. И участниците са само с хонорарите си. Антон Стефанов също се усъмни в истинността на обажданията срещу Джино, изтъквайки, че една от жените си е противоречала страшно много. "Първо каза, че я е завлякъл с 20 хиляди долара, после му заяви, че крадял от хората дребни суми. 20 бона в долари дребна сума ли? Някой я е накарал да излъже и тя се оплете", убеден е Стефанов.