март 28, 2024

Ивон Динева от пухкаво детенце стана истинска красавица (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/ivon-dineva-ot-puhkavo-detence-stana-istinska-krasavica-snimka/146544 Kliuki.net
Ивон Динева от пухкаво детенце стана истинска красавица (Снимка)

Ивон Динева предизвика овации с променената си визия

Ивон Динева вече е истинска красавица. Единадесетгодишната госпожица постепенно се превръща от пухкаво патенце в красив лебед. Като в приказката за грозното патенце. Не че някога е била грозна, но като по-малка бе доста позакръглена. А сега, пълничката като малка Ивон, вече се е източила и придобива впечатляваща визия на красива млада дама. Изчезват пухкавите бузки, променя се визията, цялостното й излъчване.

[caption id="attachment_92073" align="alignright" width="300"]Ивон Динева сега Ивон Динева сега[/caption]

А и самият фотос, на който се вижда поотрасналата красавица, доказва това. Слънчевите очила не могат да скрият красивото издължено лице с излъчване на уверена тийнейджърка, а не на малкото пухкаво момиченце.

С маминото красиво момиче с право се гордее поп фолк певицата Анелия. Не пропуска да се похвали и в социалната мрежа. А и доброжелатели и почитатели на певицата споделят, че с такава красива майка няма как по друг начин да изглежда поотрасналата наследничка.

[caption id="attachment_92074" align="alignleft" width="222"]И преди И преди[/caption]

Но освен с красива визия, дъщерята на Анелия и Коко Динев впечатлява и с изявите си като певица и с доста добро сценично поведение. Близки до Анелия споделят, че крушата едва ли ще падене по далече от дървото и по всяка вероятност тя ще тръгне по стъпките на майка си, научиха от hotarena.net. Дори се появиха коментари, че за възрастта си Ивон се справя доста добре с пеенето и дори надминава майка си по пеене на живо и с отношението си към публиката.

Красивото момиче на мама радва и богатия си татко, споделят близки до него. В края на миналата година той я уважи за рождения й ден с присъствието си, не я забрави и на Цветница тази година. Но на Коко Динев все още не му се иска да приеме, че малкото му момиченце пораства и се превръща в красива млада дама, след която момчетата съвсем скоро ще започнат да въздишат и да се обръщат с възхищение.