май 11, 2024

Ивайла Бакалова разкри истината за дъщеря си: Никой не ми е отнемал детето!

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-razkri-istinata-za-dashterya-si-nikoy-ne-mi-e-otnemal-deteto/153944 Kliuki.net
Ивайла Бакалова разкри истината за дъщеря си: Никой не ми е отнемал детето!

Ивайла Бакалова опроверга слуха, че й вземат дъщерята

Ивайла Бакалова категорично опроверга плъзналия слух, че бившия й мъж Румен Гайтански — Вълка е отнел детето й. Мис България избухна в социалните мрежи с гневен коментар, след като в публичното пространство се разпространи мълвата, че тя е останала без дъщеря си Рая. Според клюките, Ивайла загубила попечителството над дъщеря си, тъй като започнала връзка с нов мъж. Бизнесменът бил причината, бившия й възлюбен да реши да прибере дъщеря им в България и да спре издръжката на Ивайла. Бакалова побесня и категорично опроверга слуховете, както за личния си живот, така и за отнемане на родителските права върху дъщеря й.

Нов живот в Дубай

Бившата мис България продължава да работи в Дубай, където е ангажирана в една от водещите компании в страната. Отделно от това, тя доста успешно развива електронен магазин и бутик за подаръци, който станал силно популярен. Миската не крие, че България й липсва, затова се старае редовно да се прибира. Но за съжаление все по-рядко има възможност да го прави, заради натоварената си програма. Що се отнася до дъщеря й Рая, наследничката й е с нея, като дори учи в местно училище. "Преместването беше трудно и за мен, и за Рая. Доста време ми трябваше, за да се адаптирам в Дубай, а тя ми липсваше най-много", сподели преди време самата Ивайла в тв интервю. Коментарът й се отнасяше за първите дни от живота й в страната. Веднага щом се установи, тя прибра при себе си и дъщеря си. И оттогава не са се разделяли, освен за кратко. Към днешна дата майка и дъщеря са заедно, а бившата звезда от Къртицата е категорична, че за нея няма по-важен човек от дъщеря й. Тя продължава да пази в тайна личния си живот, с мотива, че никой няма право да й се бърка в него. А също така, че винаги на първо място е поставяла детето си пред всички останали. [caption id="attachment_135019" align="aligncenter" width="350"]Ивайла Бакалова отрече да й взимат детето Ивайла Бакалова отрече да й взимат детето[/caption] С гневния си пост миската тушира и всякакви слухове за проблеми между нея и Румен Гайтански. Тя е категорична, че двамата са в приятелски отношения заради дъщеря си, но никой от тях, по никакъв начин не се опитва да влияе или да направлява живота на друга. Нито пък е имало спор за способността на Ивайла Бакалова да се грижи за детето им.