април 19, 2024

Вижте защо се разделиха Валери и Николета!

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-zashto-se-razdeliha-valeri-i-nikoleta/136485 Kliuki.net
Вижте защо се разделиха Валери и Николета!

Двамата дадоха ексклузивно интервю по повод раздялата си!

От два дни из медийното пространство се носи злият слух, че Николета и Валери Боожинови са се разделили, затова те дадоха ексклузивно интервю за svetsko.bg,  където разказаха истината и детронираха всички скандални хипотези.

Истината, заради която семейство Божинови не са били заедно и Валери е стоял  сам в София, а  Николета на Слънчев бряг, е че Ни Ло прави нова фотосесия на българското черноморие.

Но дори и професионалните ангажименти на който и да било от двамата не можели да ги държат на разстояние за повече от два-три дни. Така е станало и сега. В момента Божинов е при Николета на и са тримата заедно с тяхната дъщеричка Никол.

[caption id="attachment_7717" align="alignright" width="299"]божинови Николета заяви, че скоро "ще свали картите си" пред цяла България![/caption]

По повод на плъзналия слух за скандалите и последвалата  раздяла двамата през смях заявиха, че това е направо смешно. И отново обясниха, че  толкова много се обичат, че това ги кара да се чувстват единствени един за друг и думата „скандал” в тяхното семейство не съществува!

По този начин двойката детронира надеждите на тези, които ги мразят, най-после да ги видят разделени и нещастни.

Валери заяви, че е крайно време да се спре с изкуствените спекулации и пожела на всички да са влюбени както тях двамата, за да могат да усетят емоциите на истинската любов.

В заключение Божинов сподели, че са по-влюбени от всякога и че всеки нов ден е още по-специален за тях.

За да подкрепи любимия си, Николета каза, че трябва да му мислят тези, които не са влюбени и накрая мистериозно заяви, че смятала скоро да "свали картите си" пред цяла България!

Какво ли означава това?! Предстои ни да научим!