март 29, 2024

Жестоко падение! Ралица Кирилова от Сървайвър пияна и дрогирана го прави с непознат мъж (Вижте унижението на бившата на Сашо Майонезата)

https://kliuki.net/kliuki/zhestoko-padenie-ralica-kirilova-ot-sarvayvar-piyana-i-drogirana-go-pravi-s-nepoznat-mazh-vizhte-unizhenieto-na-bivshata-na-sasho-mayonezata/155742 Kliuki.net
Жестоко падение! Ралица Кирилова от Сървайвър пияна и дрогирана го прави с непознат мъж (Вижте унижението на бившата на Сашо Майонезата)

Ралица Кирилова от Сървайвър удари дъното с поведение

Ралица Кирилова от Сървайвър удари дъното. На редакционната поща получихме любителско видео, чието съдържание е меко казано скандално. В кадрите се вижда млада жена, която удивително прилича на сървайвърката Ралица Кирилова. След наша проверка се оказа, че това си е Кирилова. Тя е чисто гола, седейки и безпардонно сваляйки се с непознат за широката общественост мъж. Въпросната дама е видимо пияна или под влияние на опиати. Речта й е трудноразбираема. Ралица беше гадже на известния бизнесмен Александър Найденов. Връзката им премина през няколко етапа, като в момента двамата са разделени. По време на връзката им Ралица си сложи и 700 кубика силикон в гърдите. Смяташе се, тя е накарала Сашо Майонезата да забрави раздялата си с актрисата Елен Колева. [caption id="attachment_144186" align="aligncenter" width="607"]Ралица Кирилова от Сървайвър Снимка: Клюки.нет[/caption] Видеото показва как голата дама явно е в депресивно състояние. Тя откровеничи с мъжа до себе си, навива го за секс. И това се случва. След кратка креватна гимнастика, Кирилова и ебача й сядат да обсъдят сеанса, като сървайвърката видимо няма свян от това, че е без никакви дрехи по себе си. 36-годишната Ралица Кирилова участваше в телевизионното реалити Сървайвър през 2014 г. Тогава във визитката й за предаването тя сподели, че е склонна към силни емоции и преживявания. Това видео доказва напълно думите й, предават от hotarena.net.