март 29, 2024

Емилия остана без нос! (Какво се случва с лицето й?)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-ostana-bez-nos-kakvo-se-sluchva-s-liceto-y/146682 Kliuki.net
Емилия остана без нос! (Какво се случва с лицето й?)

Фолк певицата Емилия остана без обонятелният си орган

Смаяните интернет потребители се втрещиха от изненада, когато зърнаха снимката на хитовата изпълнителка. На фотоса, пуснат в мрежата Емилия е без грим и изглежда доста куриозно. [caption id="attachment_92825" align="alignright" width="300"]Емилия има проблеми с носа и лецето си Емилия има проблеми с носа и лецето си[/caption] Какво се случва с лицето на певицата, недоумяват светските клюкари. Лицето й е съсипано от пластики, а носът й сякаш го няма. Според слуховете, които се тиражират в мрежата, Емилия става жертва на половинката си Коко Динев, който я ударил с юмрук и счупил деликатното й носле. Но това са само клюки, а според публичната версия фолк певицата катастрофира преди две години, повреди лошо носа си и счупи няколко ребра. Наложилата се спешна операция в столицата , обаче не била кадърно извършена и на Емилия й се наложило да посети съседна Турция, където да оправят белята. За фолк изпълнителката това е третата по ред интервенция на обонятелният й орган. Първата е поради естетическа потребност, а другите две били наложителни. От извършените ринопластики носът на Емилия толкова много се изтънил, че според някои потребители в социалната мрежа тя прилича за Майкъл Джексън, когато бе във фаза на разпад. Даже напомня и на княгиня Калина, която е първа в класациите за най-неуспешни интервенции.

Освен корекциите на дихателния си орган пайнерката има и силикон в устните си, а според вечно знаещите зложелатели – и импланти в скулите. За силикона в бюста не става и въпрос, защото в момента на дневен ред е зле изглеждащото лице на 33-годишната фолк дива, съсипано от пластиките.

Твърде много силикон има по всички чалгаджийки, но за щастие не всички имат такива проблеми като Емилия, половинката на Коко Динев.