април 19, 2024

Емилия и Коко пиянстват пред малкия Иван (Как празнуват ЧРД на Динев - ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-i-koko-piyanstvat-pred-malkiya-ivan-kak-praznuvat-chrd-na-dinev-video/151199 Kliuki.net
Емилия и Коко пиянстват пред малкия Иван (Как празнуват ЧРД на Динев - ВИДЕО)

Емилия и Коко Динев се върнаха към старите си нрави и разгневиха моралистите.

Вчера Коко Динев отпразнува рождения си ден в компанията на своята любима Емилия, сина им Иван и куп приятели. Разбира се, избраната локация бе кръчмата на бизнесмена в София, в която го удариха на купон до зори. Двойката определено е една от най-купонджийските, но и често прекрачва границите на разумното. Миналата година певицата зарадва своя Коко с торта с хазартни елементи на фона на слуховете, че е пропилял куп пари по казината. Тази година реши тя да е подаръкът за рождения ден и мъжа си. Емилия се превърна в звездата на вечерта, особено за своя рожденик. Тя цяла вечер му пя на уше, като почти не стана от стола до него. Певицата изпълняваше всички музикални желания на Динев и едва се реши да стане, за да удостои всички присъстващи с възможността да я зърнат. Вероятно тя се е притеснявала след критиките, които я заляха по отношение на външния й вид. Емилия определено има още килограми за сваляне след раждането. За сметка на това, любовта й с Коко разцъфна покрай дъщеря им Мира, която е на няколко месеца.

Бизнесменът демонстрира,

че певицата отново му е най-любима. Той цяла вечер не слави ръката си от облегалката на стола й и нежно я прегръщаше. А междувременно синът им Иван стана свидетел на шумното им тържество. Той бе в непосредствена близост до родителите си. Това не можа да спре Коко цяла вечер да му пуши в лицето, пише hotarena.net. Освен това, рожденикът без притеснение демонстрира на своя наследник колко е добър в обръщането на безброй чашки алкохол една след друга. Сякаш от песните на Емилия му се отваря глътка. Иванчо бе инструктиран да тропа на барабаните като съпровод на хитовете на мама. Видимо обаче забавата не му се понрави. А моралистите веднага упрекнаха родителите къде са го замъкнали. Емилия и Коко си спретнаха луд купон За момент, тримата изглеждаха като идеалното семейство. може би не на точното място в точното време, но видимо отношенията между Емилия и Коко отново са както преди. А държанието на Динев кара певицата да се усмихва и да се чувства щастлива независимо от това как изглежда.