април 18, 2024

Елен Колева втрещи с признания: Майонезата ме караше да правим тройки, Калин Терзийски се изпускаше в леглото (Скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/elen-koleva-vtreshti-s-priznaniya-mayonezata-me-karashe-da-pravim-troyki-kalin-terziyski-se-izpuskashe-v-legloto-skandalni-razkritiya/154808 Kliuki.net
Елен Колева втрещи с признания: Майонезата ме караше да правим тройки, Калин Терзийски се изпускаше в леглото (Скандални разкрития)

Елен Колева втрещи с разкрития за сексуалния си живот с Майонезата и Калин Терзийски

Елен Колева за пореден път скандализира обществото. Актрисата, известна повече с любовните си връзки, отколкото с ролите си, направи буквално брутални разкрития за сексуалния си живот със Сашо Майонезата и Калин Терзийски. „Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше някакви странни сексуални фантазии. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че редовно ме принуждаваше да правим тройки с други жени“, оплака се Елен, цитира „Таблоид“. [caption id="attachment_139588" align="aligncenter" width="509"]Елен Колева Снимка: ХотАрена[/caption] „Освен това момичетата, които се включваха в сексуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от страх да не лепна някоя болест, но бях млада и глупава и се съгласявах с всички идеи на Сашо“, шокира още повече Колева. Още по-нелеп сексуален живот Елен е имала с писателя и любител на чашката Калин Терзийски. Според нея той е импотентен в 95% от времето заради злоупотребата му със спиртни напитки. „Лягахме си като братче и сестриче, той само сумтеше и се давеше в собствените си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го пазя да не се задави с повръщане в съня си, отколкото да правим секс“, потресе актрисата с признания. Оплака се и от хигиенните навизи на Кайо в кревата, който след тежките си пиянски вакханалии на няколко пъти се изпускал и подмокрял чаршафите, докато бил в алкохолен амок. За разлика от двамата дъртьовци, последното й гадже Давид Бонев се оказал нормален мъж с прилични интимни способности. Елен му е благодарна, че е преоткрила потиснатата си сексуалност на солидната възраст от 34 години. Не е ясно защо двамата се разделиха, след което Елен отново остана свободен агент на любовния пазар.