март 29, 2024

Евгени Минчев попиля Мария: Тя е змия и глезотия! (Вижте как я нареди)

https://kliuki.net/skandali/evgeni-minchev-popilya-mariya-tya-e-zmiya-i-glezotiya-vizhte-kak-ya-naredi/152963 Kliuki.net
Евгени Минчев попиля Мария: Тя е змия и глезотия! (Вижте как я нареди)

Евгени Минчев отново бе безпощаден, този път по адрес на брадърката Мария.

Участието на Мария във ВИП Брадър определено предизвика редица коментари и не малко основателни критики. С желанието си да се покаже като по-по-най и да се изкара страдалка, тя настрои доста хора срещу себе си, а мнозина разочарова. Лорд Евгени Минчев коментира нейното поведение по време на лайфовете, но и извън тях. В по-обстоен анализ той не спести на Мария любимите си цветущи епитети и сравнения. Според него, фолк певицата е "отличен участник", защото е успяла да изпълни своята мисия. А нея сравнява със змия, която се грижи за поддържане на екосистемата в природата. Къщата е една своеобразна екосистема и покрай нея всеки показва своя нрав. Изпълнителката на "Червеният картон" е обвинена от лорда, че "размята противоречия като луксозно бельо, разбира се- леко зацапано". Тя хем се оплаква как си е тръгнала от втория си съпруг със сто лева в джоба и как едва свърва двата края без него, хем с лекота вади 3 бона от чантичката си. Нещо, което е абсолютно забранено в Къщата, подчертава Минчев. А той е бил там не веднъж и е доста наясно с правилника. "Версиите се надграждаха и припадаха в разнообразия, където логиката не беше поканена да присъства". продължава да анализира лордът. Мария си изплака очите, че е трябвало да продаде всичките си бижута. А преди това орева Къщата, че й ги няма „щТранговИтИ”. Цели 8 и пълни с маркови дрехи! "Намирам Мария за властна, неподатлива на съквартирантски синхрон, където без да бъде изтривалка за силни характери, да бъде онова мило момиче, което понякога смятам че е", заключва паркетният лъв. А силният характер някак не се връзва с внимателно подбираните думи и жестовете, които лъхат на високомерност, пише blife.bg.

Минчев е категоричен, че най-лошата реклама за певицата е била

именно изповедта й за драмата след раздялата с Гущеров. Тя доста неумело използва и дъщеря си с цел умиление и оправдание. Лордът не приема факта, че Марая си е изгризала ноктите, защото е трябвало да се пренесе от голямата къща в малкия апартамент. [caption id="attachment_129901" align="alignnone" width="300"]Евгени Минчев бе безпощаден към Мария Евгени Минчев бе безпощаден към Мария[/caption] По тази логика той е трябвало целите ръце да си изгризе, че е бил оставен в дом, после осиновен, разкарван по разни квартири и бил шест години ватман заради заветното софийско гражданство. Така е, има много по-големи драми от тези на Мария, но не може да й се отрече, че е голяма актриса!