април 24, 2024

Вижте кои са ДУБЛЬОРИТЕ на холивудските звезди! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-koi-sa-dublorite-na-holivudskite-zvezdi-snimki/136515 Kliuki.net
Вижте кои са ДУБЛЬОРИТЕ на холивудските звезди! (Снимки)

Вижте дубльорите на Джей Ло, Джоли, Брад Пит и др. Някои от тях дори не са от същия пол!

Дубльорите и каскадьорите на холивудските звезди, всъщност са тези, които ги правят интересни и невероятни. В повечето случаи ние се възхищаваме на техните умения и страхотни каскади, които изпълняват великолепно и с които печелят нашето възхищение.

Но, всъщност това е само част от магията на киното. Да не говорим, че повечето от холивудските звезди са всеизвестни пъзльовци и пъзли, които треперят да се се одраскат.

Техните дубльори-каскадьори са всъщност нашите герои. Това са хората в основата на „мачо” и „супер” имиджа на холивудските глезльовци.

Интересно е да се вгледаме в тези хора, скрити зад лицата на мега звездите. Те са съвсем обикновени, често доста по-грозни и безлични от своите звезди, понякога дори не са от един и същи пол, но макар и не чак толкова „лични”, те са, които си „слагат главата в торбата”, за да стане филма интересен и те са творците на сцените, които ни спират дъха и заради които обожаваме холивудските мега диви.

Е, звездите пък правят една страхотна актьорска игра и тези комбинации правят американските продукции толкова „железни” и без конкуренция.

Ето ги и нашите скрити герои!

[caption id="attachment_8150" align="aligncenter" width="535"]ло Дженифър .Лопез[/caption]

Дженифър Лопез- Изненада Номер1 – дубльорът на Дженифър Лопес е МЪЖ! Добре му стои прическата с плитките, нали? Е, за сумата, която му дават, ще се прежали!

[caption id="attachment_8151" align="aligncenter" width="535"]джоли Анджелина Джоли[/caption]

Анджелина Джоли– най-красивата  на планетата е дублирана от една съвсем обикновена и семпла женица, която обаче съдейки по екшъните, в които Джоли участва, е способна да преви направо чудеса!

[caption id="attachment_8153" align="aligncenter" width="535"]мишел Мишел Пфайфър[/caption]

Мишел Пфайфър– интересно в какво я дублира това момиче, с което имат само еднакви потници! Да не би Мишел да има криви крака и да снимат тези на девойката?!

[caption id="attachment_8154" align="aligncenter" width="500"]дани Даниел Радклиф[/caption]

Даниел Радклиф – ето го и него в ролята на Хари Потър! Единственото общо с неговият дубльор, на който определено никак не му е лесно, са очилата.

[caption id="attachment_8155" align="aligncenter" width="535"]том Том Круз[/caption]

Том Круз– следващият супергерой. Неговият дубльор-каскадьор е от азиатски произход. Том обяснява, но другият ще скача! Лесно, нали?!

[caption id="attachment_8156" align="aligncenter" width="535"]ума Ума Търман[/caption]

Ума Търман– нея я дублира жена, която може да й бъде леля! Браво! Мацето стои, а леличката рискува и се поти!

[caption id="attachment_8152" align="aligncenter" width="535"]пит Брад Пит[/caption]

Брад Пит - ето го и неговият ангел-хранител, който прави супер-каскадите му. Май става още по-трудно да бъдеш супергерой и то с перука, която винаги ти пречи.