март 29, 2024

Дневникът на Ники Михайлов хит в нета

https://kliuki.net/kliuki/dnevnikat-na-niki-mihaylov-hit-v-neta/146469 Kliuki.net
Дневникът на Ники Михайлов хит в нета

Дневникът на Ники Михайлов - новото любимо четиво на феновете

Дневникът на Ники Михайлов стана хит в нета. С какво предизвика такъв интерес и голям смях този пародиен дневник и защо взриви нета. Подигравките не спряха да се сипят по адрес на вратаря на националния отбор, както и критиките.

[caption id="attachment_91724" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов отнесе сериозни гаври Ники Михайлов отнесе сериозни гаври[/caption]

Той си ги заслужи напълно с играта си по време на мача България-Италия. Излязлият наскоро пародиен „Дневник на Малката Перука” само доналя масло в огъня и картинката стана пълна. Чувството за хумор в него е доста пиперливо и попада право в целта като головете във вратата на Ники по време на мача. Особено остри критики отнесе той за автогола на Йордан Минев, сполучливо осмян и в дневника.

На Ники, или Малката Перука, както иронично е наричан вратаря, му дойдоха в повече и критиките, които отнесе за предположенията, че е на вратата заради баща си. Не са му спестени те и в хитовия дневник.

Продължават гаврите и подмятанията за отношенията му с Божинов, въпреки че те се опитаха да загърбят миналото. Всичко което се изписа по медиите последните месеци за двамата баджанаци сполучливо е синтезирано, с ироничен тон разбира се, в дневника. Дори е загатнато и за нашумялата „четворка” - Михайлов, Алисия, Божинов, Николета.

Вече е ясно като бял ден, защо този пародиен дневник така взриви нета и се превърна в хит. С точното си попадение и свеж хумор, който се оказа доста солен за Ники Михайлов.

Недоброто му представяне по време на мача, убийствените критики, нелицеприятните коментари и колажи по негов адрес, и за капак този дневник, са го изкарали от релси и е изпаднал в дълбока депресия, споделят близки до вратаря. Самият той също не е доволен от това, което е показал на терена, научиха от hotarena.net.

Припознат за най-големия грешник в отбора, Николай се чувстава съсипан и се е затворил в себе си. Появиха се и коментари, че смята да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте част от Дневника на Ники Михайлов, а целия можете да прочетете тук: http://brato.bg/30059-дневникът-на-малката-перука/

Дневникът на Ники Михайлов Дневникът на Ники Михайлов Дневникът на Ники Михайлов