април 19, 2024

Джина Стоева унижи Алисия: Тони Стораро ти се подиграва зад гърба

https://kliuki.net/kliuki/dzhina-stoeva-unizhi-alisiya-toni-storaro-ti-se-podigrava-zad-garba/146636 Kliuki.net
Джина Стоева унижи Алисия: Тони Стораро ти се подиграва зад гърба

Джина Стоева не спира с атаките срещу колежката си

Джина Стоева направо унижи колежката си Алисия в обяснението си за разразилия се страхотен скандал между тях и последвалата, в знак на обида и огорчение от случилото се, раздяла на блондинката с Ара мюзик.

[caption id="attachment_92521" align="alignright" width="300"]Джина Стоева отвърна на нападките на Алисия Джина Стоева отвърна на нападките на Алисия[/caption]

Джина направи това изявление в своя отговор на оправданията на компанията и Алисия по случая, в който тя беше прецакана от Виктор Касъмов, брюнетката и Тони Стораро. И както писахме по-горе, изказването на измамената певица звучи доста унизително за екс футболната половинка. Джина Стоева й заявява в прав текст, че е употребена от хитрягата Тони Стораро.

Според нея, певецът се е възползвал от Алисия по много умел и задкулисен начин, като е решил да поосвежи кариерата си за нейна сметка, след като е видял какъв успех има дуетът на Алисия с Константин. Независимо, че й се подиграва зад гърба с менеието си за нея като певица, споделя Джина. Стораро-старши смята, че брюнетката не може да пее: „Aлиcия e "Йocмa", което на музикален език точно това означава.

Джина Стоева обвинява директно и продуцента Виктор Касъмов за случая, като според нея той е „най-виновния от всички участници в тази драма”. Главно с избирателното си отношение към певиците от компанията. Толерира прекалено много едни за сметка на други. Както в случая, подлага динена кора на Джина Стоева при вече готов проект, а веднага подкрепя възползвалата се от случая негова любимка Алисия. А може би тя не е само предпочитаната от него певица, а и нещо друго, както се шушука в поп фолк средите.

Е, скандалът, след който Джина Стоева си тръгна с гръм и трясък от „Ара”, все повече заприличва на сапунена драма и разделя любителите на чалгата. В мрежата те изказват диаметрално противоположни мнения – критики и подкрепа има и към двете певици, видяха от Hotarena.net.