март 29, 2024

Джена се завръща на сцената след дни, Наско и Надя Стоеви беснеят (Всичко за скандала)

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-se-zavrashta-na-scenata-sled-dni-nasko-i-nadya-stoevi-besneyat-vsichko-za-skandala/151977 Kliuki.net
Джена се завръща на сцената след дни, Наско и Надя Стоеви беснеят (Всичко за скандала)

Джена пак си показа рогата.

След броени дни, на 1 юни, Джена се завръща на сцената след скоростно майчинство. В последните години в поп-фолк среди е по-скоро традиция, отколкото изключение, да се завърнеш към кариерата си броени месеци, след като си дарил живот. По примера на колежката си Емилия, госпожа Стоева-младши успя да удържи само два месеца. Тя ще пропусне сезона на баловете, когато е големият урожай, но се завръща с пълно сили за лятото. Доскоро се говореше, че Джена няма да бъде като останалите певици и ще акцентира върху грижите за сина си поне още няколко месеца. Но явно не може да си го позволи в средата на такава жестока конкуренция. В последните седмици тя се фука колко усилено тренира. След броени дни пък ще видим нагледно дали е успяла да върне формите си от преди бременността. Освен във фитнеса, изпълнителката на "Дразни ме пак" прекарва голяма част от времето си не при сина си, а в звукозаписното студио. Тя заяви на феновете си, че съвсем скоро ще ги изненада с нов летен хит и клип към него. А, междувременно, бабите са поели грижите за Атанас Трети. Така ще бъде и след началото на другия месец, когато Джена доста често ще отсъства вечер и през нощта.

Тъй като Надя Стоева също има куп ангажименти,

особено в сезона на сватбите, основната тежест ще падне върху майката на певицата. А и двете със свекървата не са в особено блестящи отношения, както знаем отдавна. Майката на Наско никак не одобрявала идеята снаха й да зареже толкова малко бебе, за да пее по кръчмите. Но някак омекнала малко по малко, защото и тя е в този бранш, пише hotarena.net. [caption id="attachment_124679" align="alignnone" width="300"]Джена предпочете кариерата пред майчинството Джена предпочете кариерата пред майчинството[/caption] Татко Наско също искал съпругата му да бъде повече време до наследника им, а не той да отрасне предимно с бабите си. Но Джена била категорична, че не може да издържи дълго затворена в палата в Катуница, занимавайки се само с памперси и млека. И отново стана нейното!