април 19, 2024

Джена изхвърли родителите си от РД на Наско-младши! (Певицата не ще и да чуе за майка си и баща си, излагали я)

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-izhvarli-roditelite-si-ot-rd-na-nasko-mladshi-pevicata-ne-shte-i-da-chue-za-mayka-si-i-bashta-si-izlagali-ya/154433 Kliuki.net
Джена изхвърли родителите си от РД на Наско-младши! (Певицата не ще и да чуе за майка си и баща си, излагали я)

Джена се държи като абсолютно неблагодарна дъщеряДжена изхвърли родителите си от рождения ден на сина си, нарича свекърите си "мамо" и "тате"

Джена изхвърли родителите си от първия рожден ден на сина си! Певицата няма никакви намерения да засвидетелства уважение на хората, които са я създали и отгледали. И тотално ги е зачеркнала от живота си. Тя вече няколко години не говори със сестра си Борислава, а явно покрай нея, не иска да чуе и за майка си и баща си. Пайнерката дори не ги покани на първия рожден ден на първородното им внуче. Преди няколко седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. По всички клипове и снимки, които фолкдивата публикува в социалните мрежи присъстват единствено свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на малкия Наско. ДженаМайката на Джена приемала много тежко този факт, но всеки път когато се обади на звездата си щерка, тя нямала много време да говори с родителката си и набързо приключвала телефонния разговор. За сметка на това Джена приела родителите на съпруга си – музикантите от орк. „Канарите: Атанас Стоев и Надя Стоева. Дори се обръщала към тях с „мамо“ и „татко“. Собствените си родители обаче не почитала по никакъв начин, пише hotarena.net. След като се запозна с мъжа си Джена спря да говори и със сестра си, дори не я покани на сватбата си.