март 28, 2024

ДесиСлава призна през сълзи: Бременността ми е чудо! (Певицата не можела да зачене отново)

https://kliuki.net/kliuki/desislava-prizna-prez-salzi-bremennostta-mi-e-chudo-pevicata-ne-mozhela-da-zachene-otnovo/152869 Kliuki.net
ДесиСлава призна през сълзи: Бременността ми е чудо! (Певицата не можела да зачене отново)

ДесиСлава най-сетне проговори откровено за бременността си.

Въпреки че на всички бе пределно ясно, че ДесиСлава е в очакване на втора рожба, певицата реши да крие дълги месеци този очеваден факт. Разбира се, това си е лично нейно решение и никой не може да я види за него. А от изповедта й става ясно, че е имала сериозна причина да се страхува да говори за бременността, за да не предизвика съдбата! ДесиСлава определя бебето, което чака, като Божи дар! Неговото зачеване наистина е чудо. Но преди да се стигне до него, певицата е преминала през не един и два трудни момента. Тя не крие, че се е наложило да претърпи операция, за да може да забременее отново. Гинекологичният проблем е бил отстранен, но шансовете за бъде майка отново били минимални. Дори лекарите се изненадали от бременността на певицата, която е била напълно планирана и желана. Това нейни признание ни връща години назад, която бе пребивана жестоко от бащата на сина си Майки. Най-вероятно тогава е получила усложнения. Именно заради невъзможността си да дари Галин с дете, двамата се разделиха, а той избра Галена. Днес, обаче, тези проблеми са зад гърба на ДесиСлава.

Тя е на седмото небе и с нетърпение очаква да гушне втората си рожба.

Това ще се случи през януари догодина. Лекарите да казали на бъдещите родители, че ще си имат момченце. Певицата първоначално се разочаровала, защото искала Майки да си има по-малка сестра. Но след това преценила, че така е дори по-добре. ДесиСлава изненадала любимия си Благой с щастливата новина навръх рождения ден на баща му. Тогава Найденов бил в Куба на лагер. Той е обещал на бъдещата мама, че ще бъде плътно до нея по време на раждането. тя вече знае в коя клиника ще роди и предпочита да бъде по естествен път, освен ако обстоятелствата не наложат друго, пише LoveStyle. [caption id="attachment_129429" align="alignnone" width="300"]ДесиСлава и Благой в очакване на рожбата си ДесиСлава и Благой в очакване на рожбата си[/caption] Въпреки че още първата им рожба не е видяла бял сват, ДесиСлава и Благой са решени да имат още едно дете. Надяват се, все пак, този път да бъде момиченце. А, междувременно, те отрекоха твърденията, родителите на Благой не приемат певицата за снаха. "Тя е част от семейството", категоричен е Найденов. Но засега двамата не смятат да сключват брак, защото и без него са достатъчно щастливи и влюбени.