април 20, 2024

Гюлджан с грозен компромат срещу бившата на Фики (Младоженката умира от ревност по певеца)

https://kliuki.net/kliuki/gyuldzhan-s-grozen-kompromat-sreshtu-bivshata-na-fiki-mladozhenkata-umira-ot-revnost-po-peveca/153175 Kliuki.net
Гюлджан с грозен компромат срещу бившата на Фики (Младоженката умира от ревност по певеца)

Младоженката Гюлджан надали някога ще свикне с интереса към своя съпруг Фики.

Въпреки че от няколко дни е негова законна съпруга, Гюлджан не може да приеме, че Сторао-младши е само неин. До скоро за трън в очите й бе определяна палавата Преслава. За никого не е тайна, че тя изкара бурна авантюра с вече женения Фики. Но, оказва, се ревността на младоженката не е насочена само към близката приятелка на свекъра и свекървата.
Преди Преслава и Гюлджан, Фики имаше връзка с не особено популярната и успешна певица Джулия. Къдрокоската го възпя в една от песните си и се присмя на неговия хит "Is this love". Говори се, че бившите гаджета са запазили приятелско отношения, което вбесява съпругата на певеца. Затова тя е прибегнала до крайни мерки!
В медийното пространство се завъртя необработвана снимка на Джулия от едно от последните й участия. НА клиповете и обработените си фотоси тя изглежда винаги перфектно. Но този неин образ е доста далеч от действителността. А на въпросните кадри певицата лъсва с доста солидни бедра и задни части, както и голямо коремче. Но не, то не е бременно, като това на Гюлджан!
Носейки първородния син на Фики, съпругата му продължава да трепери от страх той да не й изневери. Вероятно несигурността й се дължи не само на факта, че мъжът й е толкова популярен и желан. Все по-правдоподобни звучат твърденията, че бракът на Стораро-младши и съпругата му е плод по-скоро на желанието на родителите на певица, а не на неговото собствено, пише hotarena.net.
[caption id="attachment_130968" align="aligncenter" width="300"]Бременната Гюлджан е разяждана от ревност Бременната Гюлджан е разяждана от ревност[/caption]
А това кара Гюлджан да се съмнява постоянно дали е достатъчно на плейбоя на поп-фолка, особено на фона на всички красавици, които се навъртат покрай него. Затова и мнозина смятат, че именно тя е искала да покаже на всички истинското лице на Джулия и да я опозори публично!