април 19, 2024

Глория и Симона не си говорят (Вижте защо)

https://kliuki.net/kliuki/gloriya-i-simona-ne-si-govoryat-vizhte-zashto/146615 Kliuki.net
Глория и Симона не си говорят (Вижте защо)

Глория и Симона са в много обтегнати отношения преди бала на щерката

Глория и Симона са в изключително обтегнати отношения и дори не си говорят. Звездната майка така е психирала красивата си дъщеря с непрекъснатия си церберски контрол и тормоз, че на нея й е писнало.„Не мога да издържам повече, това е пълно издевателство”, жалва се пред дружките си младата дама. Майка й дори си позволявала да я наказва, ако не спазва правилата.

[caption id="attachment_92395" align="aligncenter" width="300"]Глория и Симона са скарани Глория и Симона са скарани[/caption]

И всичко това, защото амбициозната Глория храни големи надежди за дъщеря си, която тази година е абитуриентка в Музикалното училище в столицата. Но поведението й е станало маниакално, споделят близки. Постоянно надзирава Симона, ходи ли на уроци по пиано, по солвеж, следи я да не би да пропусне някое и друго занимание по английски език.

Младото момиче не може да се пошляе спокойно дори по кафенетата, с дружки, случи ли се, строгата маминка веднага вдига скандал.

Тя следи под лупа и с какво се храни наследницата й, за да не наддаде някое и друго килце. Сканадалът е гарантиран, ако момичето си позволи мазни и по-тежки храни, или газирано. Глория до такава степен се е вманиачила на тази тема, че преди време се носеха слухове, че е включила Симона в програма за отслабване, за да постигне перфектна визия за бала.

Не пропуска да контролира и излизанията й по дискотеки, както контактите й с представители от другия пол, по-скоро й ги забранява, защото смята, че така си губи времето. Явно за майката те са потенциална заплаха за светлото бъдеще, което планира за дъщеря си. Не отчита, че така обрича собственото си дете на самота и депресия, от които страда и самата тя.

На Симона толкова й е писнало от правилата, наложени й от прекалено строгата й майка, че е готова да се откаже от всичко и дори да стане продавачка в магазин, научиха от Hotarena.net.