април 19, 2024

Гергана от Женени от пръв поглед крие истината за произхода си?

https://kliuki.net/kliuki/gergana-ot-zheneni-ot-prav-pogled-krie-istinata-za-proizhoda-si/146566 Kliuki.net
Гергана от Женени от пръв поглед крие истината за произхода си?

Гергана от Женени от пръв поглед усъмни зрителите

Гергана Капзамалова смая интернет потребителите с мургавия си тен и веднага тръгна мълвата, че май крие истинския си произход. Смущаващата й прилика с Пенка от Мис България допълни съмненията. Това видяха в социалната мрежа посетителите и се присмяха на участничката от „Жeнeни oт пpъв пoглeд“, че едва ли не с Пенка си приличат, като сестри.

[caption id="attachment_92166" align="alignright" width="300"]Гергана от Женени от пръв поглед усъмни зрителите с произхода си Гергана от Женени от пръв поглед усъмни зрителите с произхода си[/caption]

Гери заля социалната мрежа с фотоси от екзотична Доминикана , които обаче й донесоха само подигравки и й лепнаха сполучливото сравнение.

Под една от снимките, на която Гергана е заела театрална поза по бански се мъдри нейното умозаключение, че е добре да си с карибски тен. Провъзгласилата се за Карибско тяло Гери, обра негативите във Фейсбук.

Точни този карибски тен и доста слабичкото й телосложение наведоха на мисълта, че има нещо тъмно в произхода на пловдивчанката. За друга известна пловдивчанка , а именно Николета Лозанова, отдавна се говори, че май е от цигански род. Нищо чудно, коментират присмехулниците, а пък приликата й с Пенка потвърждава съмнението, че май е от малцинствата.

Освен тъмната кожа Гери и Пенка доста си приличат и в лицето, забелязаха всички видели фотосите, видяха от Hotarena.net. Скоро Пепито пусна свои снимки по бельо, та даже и без и приликата с Капзамалова е поразителна.

Обидената участничка в „Жeнeни oт пpъв пoглeд“,чийто брак първи се разпадна, отрича упорито съмненията относно произхода й и приликата й с Пенка, което навежда на мисълта, че наистина има нещо съмнително. Оттук и клюките, които се тиражират в последните часове.

Припомняме ви, че Гергана и софтуерният специалист Георги първи приключиха с брака си, след което, Капзамалова замина за Доминикана да се утеши след неуспялата си връзка.

[caption id="attachment_92167" align="alignright" width="300"]Пенка Пенка[/caption] [caption id="attachment_92168" align="alignright" width="300"]Гергана Капзамалова Гергана Капзамалова[/caption]