март 29, 2024

Георги от "Женени от пръв поглед" призна: Лицемер съм с Гери

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-zheneni-ot-prav-pogled-prizna-licemer-sam-s-geri/146499 Kliuki.net
Георги от "Женени от пръв поглед" призна: Лицемер съм с Гери

Георги от "Женени от пръв поглед" не скри, че не е откровен с половинката сиГеорги от "Женени от пръв поглед" продължава да недоволства срещу съпругата си

Георги от "Женени от пръв поглед" призна, че не се държи напълно откровено и открито с Гергана. Един от най-обсъжданите и недолюбвани участници в предаването разкри, че смята да го играе лицемер по време на петте седмици, в които двойките са длъжни да останат женени. В следващия епизод на шоуто софтуерният инженер признава пред камерите, че смята занапред да крие истинските си емоции от Гергана.

[caption id="attachment_91857" align="alignright" width="300"]Георги от "Женени от пръв поглед" и Гергана в Рим Георги от "Женени от пръв поглед" и Гергана в Рим[/caption]

Каква е причината за решението му, можем само да гадаем. Най-вероятно разприте, които възникнаха между двамата, са накарали Георги да реши, че е по-добре да се държи с Гери така, както очаква тя - да бъде мил и усмихнат и нищо повече.

По време на вечерята им в Рим той подложи жена си буквално на унищожителна критика, изтъквайки цял куп нейни черти, които той намира за дразнещи. И съвсем естествено, Гери се нацупи и отказа да отговори на целувките и комплиментите му на следващия ден.

Самият Георги пък се изнерви от това. И заяви, че от тук нататък ще го играе лицемер за пред нея. Очевидно нещата между тях се влошават все повече. Двамата постоянно влизат в конфликти, а меденият им месец завърши повече от катастрофално.

Докато другите двойки успяха да се сближат по време на романтичните си пътешествия, Георги и Гергана сякаш се отчуждиха. На излизане от хотелската им стая той дори заяви надменно, че "било каквото било".

Не е ясно какво точно имаше предвид с тези си думи, но на зрителите им направи впечатление, че дори не си направи труда да прегърне или да хване за ръка съпругата си.