март 29, 2024

Галена се срамува да се покаже без грим (Фото)

https://kliuki.net/kliuki/galena-se-sramuva-da-se-pokazhe-bez-grim-foto/146481 Kliuki.net
Галена се срамува да се покаже без грим (Фото)

Галена дори и вкъщи носи плътен слой фон дьо тен

Галена без грим. Да, ама не. Поне на фотоса, който виждаме. Явно много й се иска на пайнерката да покаже колко добре изглежда в естествения си блясък. Без грим и всякакви там мазила, дори и без червило. Да смае феновете си.

[caption id="attachment_91786" align="alignleft" width="300"]Галена не смее да се пусне изцяло без грим Галена не смее да се пусне изцяло без грим[/caption]

Да, наистина удиви феновете си, но с това, че никак не се връзва всичко което се опитва да внуши певицата с показаното на снимката.

Макар и да не е прекалила, но по лицето има малко остатъци грим, виждат се следите от черния молив, както и остатъци от спирала. Барнати са, макар и много дискретно и веждите. Слоят фон дьо тен няма да коментираме. А и фотошопът е позагладил това, онова, видяха от hotarena.net. Ех, Галена, кого се опитаваш да заблудиш. Нали знаеш, че поп фолк изпълнителките са следени под лупа и в прекия и в преносния смисъл.

Защото винаги има изненади, я устни ще надуят (Мара, а съвсем скоро и Алисия), я със нови силиконови гърди ще изненадат (тук списъкът е дълъг и няма възможност да изброяваме). Я с някое прозрачно или дантелено облекло, което се чудим какво скрива.

Та и самата Галена на едно от последните си участия пя по мрежички. Като беше позабравила и някои части от долното си бельо. Все пак черната дантела на места бе по-плътна и не всичко бе изложено на показ. Просветени споделят, че певицата с този си тоалет показва новата си перфектна визия. Наистина, почитателите й бяха доволни от гледката. Самата Галена по този начин демонстрира колко е отслабнала, след като е свалила излишните мазнинки по себе си, а и по този начин опроверга плъзналите слухове, че е бременна.

Слаба или по-закръглена, с грим или със загатки от грим, съпругата на вафления бос все още изглежда доста добре. С една дума, красива е, категорични са феновете.