април 24, 2024

Вихра Петрова призна: Влюбена съм!

https://kliuki.net/kliuki/vihra-petrova-prizna-vlyubena-sam/146582 Kliuki.net
Вихра Петрова призна: Влюбена съм!

Вихра Петрова най-накрая намери заместник на Иван

Вихра Петрова отново влюбена. След няколко години на самота и тъга, тя най-после има човек до себе си.

Самата Вихра споделя, че е луда от любов по половинката до себе си. Избраникът на брюнетката се казва Александър и има собствен бизнес.

[caption id="attachment_92240" align="alignright" width="290"]Вихра Петрова отново влюбена Вихра Петрова отново влюбена[/caption]

Но да се върнем малко назад във времето. Предателството на съпруга й, продуцента Иван Христов, само една година след сватбата им, доведе Вихра до нервен срив и финансови неволи. Дълго време тя не успяваше да преглътни и лицемерието на Ирина. Представяща се за нейна приятелка, тя се оказа доста пресметлива съперница, която набързо омота в мрежите си и й отне любимия мъж току под носа. Съвсем по холивудски.

Е, не ги сравняваме с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, и двете са далеч от тях, но със скандалността си и българският вариант не е за изпускане. Доста време не слизаше от страниците на жълтата преса, а и все още е обект на клюки.

Сега за Вихра е важно, че най-после и на нейната улица изгрява слънце. Късметът този път не я подминава и красавицата е убедена, че в лицето на новия си любим е срещнала истинския човек за себе си. Освен, че няколко години по-големият от нея Александър я прави щастлива, той приема и дъщеричката й Ава. Което е много важно за Вихра като майка. Тя дори подхвърля загадъчно, че Ава иска сестричка, научиха от hotnews.bg.

Близки и нейни почитатели се радват на щастоето й, като споделят в социалните мрежи, че отдавна трябваше да забрави Иван. Разбираме още, че двамата влюбени са се засекли в Лондон, където новата й половинка има бизнес дела. И се влюбили от пръв поглед.

Този път Вихра се надява, това да е истинско, а не поредната й заблуда. И неволите на бившата „отчаяна съпруга” да останат в миналото.