април 26, 2024

Вижте бюрата на ТОП5 милионерите в уеб пространството! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-byurata-na-top5-milionerite-v-ueb-prostranstvoto-snimki/136471 Kliuki.net
Вижте бюрата на ТОП5 милионерите в уеб пространството! (СНИМКИ)

Искате ли да видите къде работят Марк Зукърбърг, Бил Гейтс, Майкъл Дел и Стив Балмър и Стив Джобс.

Бюрото, с целия хаос на отрупаните по него вещи или с педантичната си подреденост, говорят много за човека, който работи на него. От тази гледна точка, решихме, че ще ви бъде интересно да видите бюрата на ТОП5 на най-големите в уеб пространството.

[caption id="attachment_7535" align="aligncenter" width="620"]бюро Това е бюрото на Марк Зукърбърг.[/caption]

Бюрото на Марк Зукърбърг. Както виждате,  важи правилото – хаосът помага на концентрацията. Тук има всичко. Като се започне от книги, печати, колетни пратки, плюшена играчка, вода, китайска храна, дрехи и се стигне чак до предпазната каска за глава. Точно като неговото творение, Фейсбук. Има от всичко по малко и въпреки, че изглежда хаос, в хаоса откриваш някакъв ред.

[caption id="attachment_7536" align="aligncenter" width="620"]бюро Бюрото на Стим Джобс в най-стария офис на Apple.[/caption]

Бюрото на Стив Джобс.  Това е бюрото на Стив в Apple. Тук с пълна сила важи максимата: силата и умът владеят хаоса. Книги, книги и пак книги. Нормално, все пак той е обявен за един от най-умните хора на планетата! Другото е смисъла на неговия живот – компютърът. За съжаление Стив вече не е сред нас!

[caption id="attachment_7537" align="aligncenter" width="620"]бюро Бюрото на Бил Гейтс.[/caption]

Бюрото на Бил Гейтс. Кралят на софтуера. И като такъв си е осигурил възможно най-подходящият трон! Това не е ли перфектното бюро, разположено на перфектното място с перфектната гледка и перфектния компютърен монитор ?! Разбира се, че ДА! Работното му място говори за педантична подреденост. И няма как иначе да бъде! Точно такъв „подреден мозък” е необходим за гениалните софтуерни програми, които създава.

[caption id="attachment_7538" align="aligncenter" width="620"]бюро Това е бюрото на Майкъл Делл.[/caption]

Бюрото на Майкъл Делл. Подредено, но без педантичност! На него има всичко, от електронния калкулатор, през платките, часовника, книгите, папките, картините по стената, глобусът до чашата за кафе. Типично за човек като Майкъл Делл. Трябва да има избор, но всичко да бъде контролирано и балансирано.Все пак да не забравяме, че неговата компания е стартирала само с 1000 долара капитал! Това е човекът, който първи в компютърната индустрия въвежда поръчките и продажбите по интернет.

[caption id="attachment_7539" align="aligncenter" width="620"]бюра Бюрото на Стив Балмър[/caption]

Бюрото на Стив Балмър. Наследника на Стив Джобс за президентското място на Microsoft. Скромно бюро с хубава, отваряща душата гледка през прозореца. Чисто и подредено бюро с очакващият го обяд. Табло отрупано с детски рисунки и семейни снимки. Това говори само и единствено, че зад строгия и подреден човек, се крие влюбен в семейството си домошар.