април 26, 2024

Веселин Маринов със съдебна призовка заради любовницата си (Ще отърве ли наказанието?)

https://kliuki.net/kliuki/veselin-marinov-sas-sadebna-prizovka-zaradi-lyubovnicata-si-shte-otarve-li-nakazanieto/151171 Kliuki.net
Веселин Маринов със съдебна призовка заради любовницата си (Ще отърве ли наказанието?)

Веселин Маринов ще се яви пред съда заради любовницата си Веселина Пеева.

Естрадният трубадур е получил призовка в музикалната компания "Пайнер". Тя е отворила очите на колегите на Веселин Маринов - и той отива на съд! В случая е в ролята не на обвиняем, а на свидетел. Ще трябва да даде логичен отговор пред органите на съдебната власт защо любовницата му е зарязала децата си заради него. Така на изпълнителят ще му се наложи да обяснява на дълго и широко за връзката си с Веселин Пеева от Добрич, която така усилено прикрива. Досега Веселин Маринов все се оправдаваш, че дамата е негова почитателка и музикантка. А сега пред съда ще обяснява за музикалните й заложби и нещо повече. След поредица от разкрития стана ясно, че двамата имат авантюра от две години. За да бъде по-близо до любовника си, Веселина изоставя двете си деца и хуква за София. Дори се записва да учи в УНСС на стари години, за да е близо до любовника си и да си има оправдание. А сега палавата Пеева ще трябва да дава обяснения за майчинската си безотговорност. Тя ще бъде в ролята на обвиняем, а любимият й певец ще е до нея в съдебната зала. За да няма възможност да се оправдае, призовката на изпълнителя до дни ще пристигне и на двата му адреса у нас - блок 1 на бул. Симеоновско шосе в София, както и адреса на личната му фирма " Студио Маринов" ЕООД в Студентски град. Разбира се, неявяването на Веселин Маринов на делото срещу неговата Веселина ще има обичайните последствия, независимо от звездния му статус - ще бъде доведен принудително с полиция, пише вестник "ШОУ".

Така естрадният трубадур определено си сложи таралеж в гащите

с нелегалната си забежка. Сега репутацията му е завинаги очернена, а пък трябва и по съдилища да се размотава. И всичко това заради една фатална блондинка, свикнала да има спонсор до себе си. След като дълги години е живяла в бедност в Добрич, сега Веселина е като развързана с парите на Веско, а преди това и с тези на все още официалния си съпруг.   Палавата Веска се срамува от миналото си и не желае да говори за него. Причината е, че няма потекло, а е чадо на съвсем обикновени хора. Татко й се казва Пейо и живее в село Златия. Дълги години е крала боклукчийски камион. Имал си магаре и с него обирал тараш след жътвата на комбайни те. Майката на Пеева се казвала Елена. Преди 3 години се прибирала в България след 15 години преди това била в Гърция, където работила като гледачка на възрастни хора. Баба Елена е пропуснала раждането на внуците си, които Веселина с лека ръка загърби заради Веселин Маринов. Затова и добричлийката не разчита на родителите си, а си търси заможни мъже да я гледат. Наскоро певецът я назначи фиктивно във фирма на приятеля си Ангел Бончев. Той има скандална репутация, свързана с ДДС измами. Веселин Маринов в съда заедно с Веселина Така Веселина прибира по 800лв. на месец без въобще да си мърда пръста. Разбира се, тази сума не покрива месечната й издръжка и затова се налага Веско често да се бърна на дълбоко. А междувременно репутацията на държанката му става все по-скандална. Говори се, че прокуратурата е образувала проверка срещу Веска за подбуждане към лъжесвидетелстване и физическо насилие над децата си. Жената, в която Веселин Маринов видимо е влюбен до уши, си е позволила да малтретира по-голямата си дъщеря и сега ще си носи последствията.