април 20, 2024

бТВ на война с Николета Лозанова (Всички я мразят)

https://kliuki.net/kliuki/btv-na-voyna-s-nikoleta-lozanova-vsichki-ya-mrazyat/146471 Kliuki.net
бТВ на война с Николета Лозанова (Всички я мразят)

Николета Лозанова е най-мразената личност в бТВ

Николета Лозанова изпадна в немилост в бТВ. Медията е на война с племейтката. Явно вече са осъзнали голямото безсилие на Николета като водеща. Всички се срамуват от това, че тя присъства в програмата, достатъчно е да споменем откритата неприязън на Слави Трифонов, както и на целия нюзрум. И останалите медии не са ласкави в оценките си за нея, смятат че пишман водещата е срам за всяка от тях.

[caption id="attachment_91736" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е срам за бТВ Николета Лозанова е срам за бТВ[/caption]

Най –мразената водеща от колегите си в бТВ, плейметката все още е на екран, тъй като съгласно срока в договора на продуцентите на „Папараци” Иван и Андрей и бТВ, предаването трябва да е на екран до началото на лятото.

А рейтингът на предаването главоломно върви надолу, въпреки непрестанните хвалби и самоизтъквания. Едва ли не „Папараци” е най-успешния таблоид. Да , ама не. Само с чупки и фасони, когато нямаш багаж да направиш едно прилично интервю, едва ли ще задържиш зрителите дълго пред екрана. Или с фалшиво помпане на зрелищна популярност на водещата с интриги и размахване на мръсното бельо от личния си живот.

Помним предишната й раздяла с Валери, която се оказа кьорфишек. А какво е кьорфишек –това е лъжлива новина или казано образно - патрон, който не се възпламенява както трябва, а се получава само пушек и гърмеж. Та и първата раздяла с ритнитоковеца беше точно това. Голяма, ама много голяма пушилка с цел около Николетка да се шуми, да не я забравяме.

Сега тя отново е навсякъде в медийното пространство. Пак с пикантни историйки и отново на дневен ред е раздялата с Божинов. Но този път май не е кьорфишек, футболистът наистина я изрита.

Това ще направят и от медията. Но докато изчакват да изтече крайният срок от договора, от екипа на предаването се чудят каква хватка да приложат, за да задържат негово величество зрителя пред екрана. Последното много добро попадение е журналистката Кристина Патрашкова, научиха от sportline.bg.

Дали новото лице на предаването, ерудирана, успяла и устата дама, ще вдигне плачевния рейтинг на предаването, времето ще покаже.