април 19, 2024

Вижте кой е брата на Брад Пит! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-koy-e-brata-na-brad-pit-video/136468 Kliuki.net
Вижте кой е брата на Брад Пит! (ВИДЕО)

До сега той не беше известен, нашумя от една реклама, когато всички видяха голямата прилика между двамата!

Всички знаем, че Брад Пит има брат (Дъг) и сестра (Джули).

Дъг не е супер звезда и доскоро беше неизвестен в медийното пространство, но нашумя след като участва в рекламен клип на австралийския клон на мобилната компания Virgin Mobile, защото всички бяха впечатлени колко много прилича на мега звездата Брад Пит.

Кой е Дъг Пит?

Той е на 43 години и е с три години по-малък от брат си, мега звездата Брад Пит. Неизвестен е в медийното пространство, но в средите, в които работи и се движи, всички знаят за него.

[caption id="attachment_7452" align="alignright" width="300"]Дъг Пит Това е Дъг Пит, брата на мега звездата Брад Пит.[/caption]

Дъг е известен като предприемач, фотожурналист, филантроп, собственик на фирмата за компютърна поддръжка  ServiceWorld. Освен това той е почетен консул на Танзания и шеф на благотворителната организация WorldServe International, която осигурява питейна вода за региона на Източна Африка.

До сега Дъг не бил медийна личност, никога не е бил на първите страници на известни списания и никога не е печелил пари от реклама на продукти и услуги.

Астралийския мобилен оператор Virgin Mobile, реши да изведе „от сянката” по-малкият брат на Брад Пит, като го направи рекламно лице в свой клип.

След участието си в тази реклама, Дъг прикова общественото и медийно внимание върху себе си и спечели техните симпатии.

Всички бяха изненадани колко много прилича Дъг на своя известен брат, Брад Пит.

А според вас, приличат ли си братята Пит?!