април 24, 2024

Благой Георгиев поиска ръката на Есмер!

https://kliuki.net/kliuki/blagoy-georgiev-poiska-rakata-na-esmer/146846 Kliuki.net
Благой Георгиев поиска ръката на Есмер!

Благой Георгиев вече се е запознал с родителите на половинката сиБлагой Георгиев официално поиска ръката на рускинята

Благой Георгиев официално поиска ръката на Есмер от родителите й! Футболистът, известен с шавливия си нрав, очевидно е лапнал сериозно по последната си тръпка, тъй като е прелетял цели 812 километра, за да бъде заедно с брюнетката и родителите й на семейна вечеря в Москва.

[caption id="attachment_94063" align="alignleft" width="300"]Благой Георгиев поиска ръката на Есмер Благой Георгиев поиска ръката на Есмер[/caption]

И тъй като за събирането нямало официален повод, запознати с нрава на Джийзъса смятат, че лично той е инициирал срещата. За да може да се запознае с родителите на Есмер и да поиска ръката й от тях. "Благо е влюбчив, и отново мисли, че тази му любов е последната", коментират близки до футболиста.

Заради това родният дон жуан побързал да се запознае с майката и таткото на Есмер и да им съобщи желанието си да се ожени за нея. Това беше потвърдено и от самата танцьорка, която в профила си в Instagram обяви, че женихът й, както нарича тя Благо, е бил за една нощ в Москва, специално, за да вечеря с родителите й. Които пък охотно се съгласили да дадат дъщеря си на Георгиев, научиха от hotarena.net.

Очевидно руснаците не са добре запознати с имиджа на бъдещия си зет и с любовните му похождения, коментират зложелателите. Появиха се дори спекулации, че Джийзъса няма никакви намерения да се жени за Есмер и само я използва, за да се шуми около него.

Благо открай време се кефи на плейбойския си имидж и на похожденията си. Откакто се раздели с ученичката Куини Алис обаче, медиите спряха да се интересуват от него и той е готов на всичко, за да привлече отново вниманието към себе си. Дори и да говори за сватба, убедени са феновете.

"И с тази ще е ден до пладне", категорични са форумци.