април 26, 2024

Асен Блатечки кара Калин Врачански да се грижи за Борил

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-kara-kalin-vrachanski-da-se-grizhi-za-boril/146625 Kliuki.net
Асен Блатечки кара Калин Врачански да се грижи за Борил

Асен Блатечки не иска да се вижда с Диляна и сина си, праща пари по най-добрия си приятел

Калин Врачански, един от най-добрите приятели на Асен Блатечки, се грижи са сина му Борил. Лично бащата на малчугана го е помолил за това.

Калин се явява и нещо като личен охранител на Диляна Попова и детето. Зложелатели обаче шушукат, че сега той е в принудителна творческа пауза и в момента разполага с много свободно време. Затова успява толкова прилежно да изпълнява приятелската заръка на Асен. Независимо, че обикновено и майката на Диляна е заедно с нея и бебето при разходките им в толите пролетни дни.

[caption id="attachment_92443" align="aligncenter" width="300"]Калин Врачански се грижи за Диляна и бебето вместо Асен Блатечки Калин Врачански се грижи за Диляна и бебето вместо Асен Блатечки[/caption]

Запознати обаче споделят, че медалът има и друга страна. Самият Блатечки избягвал да се среща с манекенката и затова Калин, освен в ролята на бодигард, изпълнява и ролята на добър самарянин и носил на майката изпратените от Асен пари и разни подаръци за бебето.

Явно таткото избягва чести директни контакти с Диляна, защото се чувства гузен, че не живее с нея и сина им Борил, а се е върнал при семейството си или просто не иска да се среща с манекенката заради скандалите помежду им. Възможно е и заради едното и другото.

Факт е, че Диляна не се чувства зле в компанията на Врачански, който се отнася към сина й много внимателно, като истински грижовен родител, научиха от Hotarena.net. Той до такава степен се старае да се справи със задачата на приятеля си, че почти ежеседмично, по време на разходките им навън е с красавицата и сина й. И разбира се, съвсем резонно,това обгрижване на самотната красива маминка от Калин да породи слухове и коментари, че манекенката има връзка с театралния Квазимодо.

Поне засега, до този момент, между тях няма нещо по-така.