март 29, 2024

Антония Петрова фалира новия си, Бередин се прероди без нея (Вижте какви номера върти)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-falira-noviya-si-beredin-se-prerodi-bez-neya-vizhte-kakvi-nomera-varti/152049 Kliuki.net
Антония Петрова фалира новия си, Бередин се прероди без нея (Вижте какви номера върти)

Антония Петрова ще се окаже прекалено голяма хапка за устата на новия си любим.

От няколко месеца Антония Петрова е отново влюбена. този път, обаче, тя предпочита да крие новото си гадже и пуска загадъчни снимки, без да разкрива неговата самоличност. Папараци, обаче, го разконспирираха. Стана ясно, че финансовите му възможности са далеч по-малки от тези на бившия съпруг на миската Александър Бередин. Тайнственият бизнесмен Николай вече е вдигнал ръце от блондинката, а двамата са заедно от няма и половин година! Свикнала да живее на широко, Антония Петрова ошушкала до стотинка новия си. Нищо чудно той скоро да трябва да обяви фалит. Най-много пари отивали за почивките, на които миската иска да я води всеки месец. Е, поне сега се задоволява с доста по-скромната в сравнение с предишните дестинации Гърция. Но, това не значи, че в южната ни съседка не пръска луди пари. Наскоро тя се похвали с лимитиран велосипед, чиято цена надхвърля две хиляди лева! Покупката вероятно е била по-скоро с цел да се изфука, отколкото да го кара ежедневно.

Но, парадирането с лукс не е изключение,

а ежедневие за Антония Петрова. Затова тя иска да отсяда единствено в петзвездни хотели и да се храни в най-скъпите заведения с гурме ястия и скъпи вина. И, разбира се, да залива социалните мрежи със свои снимки от дългата си гръцка ваканция. Миската имала намерение да прекара цялото лято по красивите гръцки плажове за сметка на гаджето си, пише hotarena.net. По груби сметки, засега перничанката засега е пръснала около 50 бона, а до края на лятото сумата вероятно ще достигне 250 бона. Докато Антония Петрова се припича на слънце, на Николай със сигурност ще му се наложи да поработва, за да може да поддържа високия стандарт на живот на приятелката си. Финансовите му възможности вече издишат сериозно и нищо чудно скоро да се откаже да бъде мъжа до Мис България. [caption id="attachment_125051" align="alignnone" width="300"]Антония Петрова скоро може да остане и без новия си спонсор Антония Петрова скоро може да остане и без новия си спонсор[/caption] А, междувременно, бившият съпруг на Тоца буквално се е преродил. Александър Бередин изглежда видимо подмладен с около 20 години. Той се поддържа много повече от преди и не спира да пътува с младата си любовница. 52-годишният бивш на Антония Петрова се радва и на все по-успешен бизнес и набъбваща банкова сметка, когато достъп до нея няма русата пиявица от Перник.