април 26, 2024

Андрей и Бориса пред раздяла, тя отказва да му роди дете

https://kliuki.net/kliuki/andrey-i-borisa-pred-razdyala-tya-otkazva-da-mu-rodi-dete/146616 Kliuki.net
Андрей и Бориса пред раздяла, тя отказва да му роди дете

Андрей и Бориса са на път да се разделят окончателно

Палавата Бориса Тютюнджиева отказва да дари с наследник Андрей и той сериозно се е замислил по въпроса. Отдавна му е време да си има детенце, в работата му върви, но в личния живот все не попада на правилната жена. Опосума от много време крои планове да се сдобие с потомък и май ще се раздели с ненаситната за приключения и пътешествия Бориса, предполагат в светските среди.

[caption id="attachment_92414" align="aligncenter" width="300"]Андрей и Бориса на път да се разделят Андрей и Бориса на път да се разделят[/caption]

Очилатият продуцент ще се появи в собственото си жълто предаване „Папараци“, където ще отправи послание към родителката си и ще й обещае в ефир, че някой ден ще я зарадва с внуче. Майка му отдавна се надява това да случи, тъй като досега връзките на Опосума се оказват ялови.

Андрей Арнаудов се ожени преди време за красивата сръбкиня Даниела, с която светкавично се разведе. Даниела бързичко го забрави и сега има мъж и деца. След развода с блондинката, продуцентът преживя дълга афера с водещата на бившето предаване „Елит“ Надя, с която ту се разделяха, ту се събираха, докато не попадна в обятията на моделката Бориса.

Тютюнджиева отдавна подмята, че не се е наживяла и й е рано да ражда бебе на Андрей. Красавицата иска да натрупа житейски опит и не се смята достатъчно зряла да стане майка. Това по скоро прилича на увъртане и неглижиране на сериозната тема. Тя не веднъж е споменавала, че с Андро просто се наслаждават един на друг и си прекарват чудесно двамата пътешествайки по света.

Наистина такова изказване е твърде несериозно и уравновесеният Андрей се нуждае от здраво семейство, а не от юношески забавления. Стига е правил компромиси с себе си, трябва да си намери спокойна и улегнала жена, коментират близките му, научиха от hotarena.net.

Въпрос на време е раздялата с Бориса да стане факт, твърде различни са и стремежите им не съвпадат, доверяват случайни наблюдатели.