април 16, 2024

Андреа се изгаври брутално с Нора Недкова в новия си клип (Певицата я изтри от видеото, не стояла добре - Всичко за резила)

https://kliuki.net/kliuki/andrea-se-izgavri-brutalno-s-nora-nedkova-v-noviya-si-klip-pevicata-ya-iztri-ot-videoto-ne-stoyala-dobre-vsichko-za-rezila/154542 Kliuki.net
Андреа се изгаври брутално с Нора Недкова в новия си клип (Певицата я изтри от видеото, не стояла добре - Всичко за резила)

Андреа унижи жестоко актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова с последното си видеоАндреа се подигра на Нора Недкова, не изглеждала достатъчно добре

Андреа се изгаври брутално с Нора Недкова в последното си видео. Певицата покани актуалната Мис Плеймейт да се включи във видеото на съвместната й песен със Sergio, която бе представена преди няколко дена. Недкова се съгласила с охота, но в последствие се оказало, че кадрите с нея са били изрязани. По изричното желание на половинката на Кубрат Пулев. В официалната лента Нора се появява за 3 секунди, при това на втори план и трябва да я търсиш с лупа, за да я откриеш, забеляза Secret.bg. Андреа Нора НедковаТова вбесило плеймейтката, която си казала, че повече няма да отговаря на поканите на половинката на Кобрата. Орязването й било подигравка и като носител на такава престижна титла за нея е недопустимо. Според запознати Андреа поискала премахването на кадрите, тъй като не била доволна от начина, по който изглежда Нора в клипа. Каквото и да означава това. Феновете пък побързаха да похвалят албанската звезда Sergio, на когото по думите им, Андреа дължи успеха на парчето.