април 26, 2024

Алисия отнесе куп гаври заради връзката си с Камбуров

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-otnese-kup-gavri-zaradi-vrazkata-si-s-kamburov/146577 Kliuki.net
Алисия отнесе куп гаври заради връзката си с Камбуров

Алисия си докара кофти прякор покрай футболиста

Бившата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов, фолк дивата Алисия отнесе куп гаври и подигравки заради новото си гадже. След топ новината, че Алисия споделя леглото на Мартин Камбуров, гласовитата фолкаджийка стана за присмех на потребителите в мрежата.

Камбуров е един от най-надарените футболни играчи и е известен с своите извратени сексуални мераци. Вече няколко седмици, певицата се кефи на необикновеното му мъжко достойнство, коментират любителите на клюки.

[caption id="attachment_92214" align="alignleft" width="300"]Алисия си докара нов прякор Алисия си докара нов прякор[/caption]

Прякорът на Мартин Камбуров е Смърфа и на Алисия веднага й лепнаха прозвището Смърфиета. Едва ли е щастлива от сравнението с човечетата от детския анимационен филм.

Голмайсторът на позакъсалия Локомотив Пд и чалгаджийката се познават отдавна. Те имали мимолетна афера преди пет години, която са подновили отново.

Известният любител на силиконовите форми, с името на когото се свързват не една или две красавици завъртял отново главата на Алисия.

Във фолк средите познават Алисия и знаят колко упорита е тя. Винаги си хваща ерген, когото да вкара в леглото си. Много е възможно този път да задържи Мартин, и най-накрая да надене брачния хомот на футболист. Нищо, че досега връзките й са се проваляли, научиха от hotarena.net.

Коментарите по форумите са много и някои от интернет потребителите подозират, че известната изпълнителка търси татко на малкия Валерко. Скоро се сватосваше с Азис, като хареса дъщеричката му Рая за снаха, а защо да не намери и татко, който да се грижи и за нея и за сина й от Божинов. Няма пък сама да се оправя в живота, недоумяват други.

Ася Дойчева, както е истинското име на фолк изпълнителката много, много не се вълнува от това, което се говори и пише за нея. Според близки до нея девизът и бил да не вярва на нищо, независимо къде е прочетено или кой го е казал.