април 20, 2024

Алисия отговори на нападките, че е крадла, нападна Джина Стоева

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-otgovori-na-napadkite-che-e-kradla-napadna-dzhina-stoeva/146611 Kliuki.net
Алисия отговори на нападките, че е крадла, нападна Джина Стоева

Алисия предизвика Джина Стоева

Заформилият се дуел между Джина Стоева и Алисия продължи да набира скорост. Уж търпеливата Алисия първоначално реши да не обръща внимание на нападките на колежката си, но търпението й май бързо се изчерпа и тя изригна срещу нея във Фейсбук.

[caption id="attachment_92376" align="aligncenter" width="300"]Алисия отвърна на Джина Стоева Алисия отвърна на Джина Стоева[/caption]

Още преди ден-два Джина разтръби , че Алисия й е откраднала песен, предназначена за нея, а даже й задигнала и дуетната й половинка - Тони Стораро. Това е доста лицемерна и непристойна постъпка, твърди бившата сървайварка.

Отначало Алисия реши да не взема страна в скандалното обвинение и се спотаи, но спокойствието й не продължи много и тя реши да се защити. Това изчакване, обаче май и донесе повече неодобрение, отколкото ако веднага бе разяснила своята позиция по обвиненията.

Чалга феновете се произнесоха, че щом мълчи и се спотайва, вакарелката е виновна и подкрепиха Стоева, която смело и на всеослушание нахока продуцентите и колежката си за непристойния акт.

[caption id="attachment_92377" align="aligncenter" width="300"]Думите на Алисия Думите на Алисия[/caption]

Нахаканата певица Емануела, която от години е дружка с Джина Стоева й направи услуга, като сподели линк в своята официална страница във Фейсбук с претенциите на кака Джина в допълнение с новината, че напуска „Apa“.

Явно правилото, че една лъжа казана няколко пъти се превръща в истина, е вярно, защото сега всички решиха, че Алисия е лицемерка и крадла, за каквато я представи бившата участничка в „Сървайвър“, видяха от hotarena.net.

Малко след премиерното представяне на дуета й с Тони Стораро, Алисия пусна обширен статус в социалната мрежа. Търпението на фолк изпълнителката се изчерпа и тя представи своята доста позакъсняла версия, която няма нищо общо с твърденията на обвинителката Стоева. До този момент от Джина Стоева няма ни, кост ни вест, явно не смята за необходимо да отговаря на апела на Ася във Фейсбук, тъй като сигурно не вижда смисъл да го прави.

Кой прав, кой крив, едва ли ще разберем сега, но малко медиен шум е полезен за чалга изпълнителките, може пък да извлекат полза от скандала.