март 29, 2024

Юлия от "Женени от пръв поглед" втрещи с капризи: Защо е мъгливо времето, леглото е твърдо, стаята малка! (Вижте превземките й)

https://kliuki.net/kliuki/yuliya-ot-zheneni-ot-prav-pogled-vtreshti-s-kaprizi-zashto-e-maglivo-vremeto-legloto-e-tvardo-stayata-malka-vizhte-prevzemkite-y/157193 Kliuki.net
Юлия от "Женени от пръв поглед" втрещи с капризи: Защо е мъгливо времето, леглото е твърдо, стаята малка! (Вижте превземките й)

Юлия от "Женени от пръв поглед" започна с претенциите още на медения им месец

Юлия от "Женени от пръв поглед" втрещи с капризи. Младоженката от последната двойка бързо показа, че изобщо не е толкова позитивна, колкото изглеждаше на сватбата. И още на медения месец започна с претенциите си. Едва пристигнали в Италия, тя се намуси, че времето е твърде лошо и мрачно. "Ама какво е това мръчкаво време. Защо има мъгла", не спря да се оплаква брюнетката. И не само това. [caption id="attachment_150958" align="aligncenter" width="960"]Юлия от "Женени от пръв поглед" Снимка: Фейсбук[/caption] Тя изобщо не хареса избраната от продуцентите дестинация - езерото Комо, нито пък хотела. Нищо, че той беше с изглед към известното езеро. Където се стичат туристи от цял свят. "Леглото е твърде късо и е много твърдо. Очаквах друга стая, по-голяма. И какви са тези завеси в банята. Не ми харесва", продължи с недоволството прясната булка. Въпреки опитите на съпруга й Мишо да я разведри и да й покаже, че времето е без значение, стига двама души да искат да се забавляват, тя така и не сложи усмивка на лицето си. Върхът на всичко беше разходката им из италианското градче, когато се оказа, че и двамата не разбират грам английски и не могат да се ориентират и да намерят къде да хапнат. И това при положение, че Юлия се похвали, че имала три сертификата за нива по английски език.