Щерката на Гала сложи в джоб манекенките (Вижте какаво яко тяло показа без дрехи)

Гласувайте за статията

Щерката на Гала отвя моделките, Мари Будева лъсна без дрехи и показа супер тяло

Дъщерята на Гала се превърна в ослепителна красавица. Като малка не блестеше с ярка хубост. Но сега направо задмина с визия манекенките и собствената си майка.

Освен, че Мари се превърна в красив лебед наследничката на Гала демонстрира разкрепостеното си поведение в социалните мрежи. Тя се снима без дрехи и има какво да покаже.

От както се залюби със сина на Джуджи Мари става от ден на ден по смела. Не се притеснява вече да се съблича. Близки до семейството твърдят, че от скромното пълничко момиче  не е останал помен. А от пикантните снимки се вижда, че формите и наистина могат да предизвикат завист.

Тази нейна промяна настъпила известно време след като тя и любимият й Константин станаха гаджета. Наследникът на Джуджи, който е 21 годишен харесал Мари още до като била малка. Но се загаджиха преди две лета, предават от електронното издание blitz.bg.

Красавицата дори заряза следването си в Италия заради любимия си. Записа се да учи връзки с обществеността в Софийския университет за да е заедно с приятеля си. Мари с днешна дата признава, че не съжалява за избора си и е готова на всичко в името на любовта.

Не става ясно как е реагирала Гала на голите снимки на дъщеря си. Преди години самата тя се снима за еротично списание. Ни никак не й беше по мерак Мари да тръгва по нейните стъпки. Съветваше щерката си да стои далеч от провокациите.

Вижте още снимки на Мари Будева в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар