Челси Дейви се разплака на сватбата на Меган и Хари (+Още непоказвани снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Челси Дейви никак не бе щастлива от сватбата на Меган и Хари

Обществено достояние е, че Челси Дейви беше голямата любов на принц Хари. Двойката беше заедно повече от седем години, а африканската милионерска наследница бе най-добрата му приятелка почти десетилетие. За съжаление и на двамата, любовта на Хари не бе достатъчна, за да я убеди доброволно да се затвори в златната клетка на дворцовия протокол. Затова и след серия бурни събирания и раздели двамата обявиха, че просто остават приятели.

Затова и Хари покани нея и Кресида Бонас на сватбата си. При пристигане на церемонията Челси изглеждаше щастлива и развълнувана, но само докато влезе в църквата. На церемонията момичето не скри сълзите си. Изражението й бе повече от красноречиво, както и съжалението, че не е била достатъчно силна, за да остане до Хари.

В интервю преди година, Челси Дейви призна, че много е обичала принца, но просто не е можела да се справи със страха за него. Затова и когато Хари решава да замине за Афганистан двамата се разделиха завинаги.

„Не можех. Просто не можех да стоя спокойно, в неизвестност, когато той беше мишена на всеки терорист. Това не се промени и след като се върна цивилен“, заяви още младата милионерка. Тя споделя, че е обичала Хари, но се чувствала като затворничка в отношенията си с него. Затова и предпочела да се разделят.

Това е и причината двамата да скъсат, а и за сълзите на Челси в църквата вчера.

Челси  дейви се просълзи на сватбата на Меган и Хари кадри You Tube

Челси дейви се просълзи на сватбата на Меган и Хари кадри You Tube

След нея принц Хари излиза за няколко месеца с Кресида Бонас, но актрисата — аристократка не се оказва достатъчно достойна за кралския двор. Освен това, тя твърдо отказва да прекрати кариерата си заради връзката си с принца. И двамата се разделят.Кресида бързо си намира нов приятел, а Хари се отдава на работа и на благотворителност. Докато не срещна отново любовта в лицето на Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар