Цуни плете интриги на гърба на Алекс Богданска (Вижте как си прави пиар)

Гласувайте за статията

Цуни върти интриги на гърба на Алекс Богданска, прави си пиар

Цветелин Маринов — Цуни се оплете в сложна мрежа от схеми и интриги във ВИП Брадър. От самото влизане в Къщата съквартирантът твърди, че е ухажвал две от участничките, постара се да проговори за Преслава и дори забърка още звезди. Единствената връзка, за която се знае обаче наистина, е тази с Елена Паришева. Въпреки че той заяви, че доскоро е имал връзка с друга известна фолк певица, която го зарязала, след като проблемите почукали на вратата. Но името й не бе оповестено пред зрителите на шоуто.

„С Александра Богданска сме се виждали два — три пъти преди шоуто. Дори веднъж я питах, има ли си приятел, а тя ме излъга, че си няма. Ходеше с един Георги в някакъв хотел в Гърция. Когато разбрах, веднага я отрязах“, разказваше Цуни на Антон Стефанов и Даниел Петканов.

Пред Сашка Васева той пак намекна, че разполага с компромати за манекенката. „Знам такива неща за нея, че ако си отворя устата няма да може да си покаже лицето навън. Ама си трая“, додаде още той.

Каквито и истории да знае Цуни за Алекс Богданска, пред манекенката той твърди друго. Когато тя го попита дали са се виждали някога навън, той твърдо отрече. „Само веднъж, отдалеч се видяхме в хотел „Маринела“. На участието на Мария“, потвърди той. Пред Дани Петканов обаче разказваше съвсем други неща.

В същото време фолк певицата Емануела заяви, че Цуни редовно използва звездите, за да си прави пиар. „С Преслава не са имали нищо общо — знам отлично. Той често си приписва връзки с една или друга известна жена, за да е интересен. И не са се разминавали, нито пък му е давала аванси“, разкри още тогава изпълнителката.

Цуни плете интриги срещу Алекс Богданска

Цуни плете интриги срещу Алекс Богданска

Изявленията на Цуни хвърлиха сянка върху отношенията на Дани и Алекс. Лудият репортер обаче бързо се усети, че нещо го занасят и тръгна да разплита истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар