Християн Гущеров и Светлана Василева се натискат публично в заведение (Първо фото на двойката)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров дразни Мария, бившият й се сваля със Светлана Василева публично

Християн Гущеров след развода е тръгнал през просото. Милионерът не спира да се забавлява с разни силиконови красавици. Последното му завоевания е плаймейтката Светлана Василева.

Богаташкият наследник изненадващо публикува снимка в социалната мрежа, на която се вижда как се натиска със Светлето. За която се говори, че е една от най-видните столични златотърсачки и бръмчалки. Двойката се е снимала в заведение пред отрупана маса с маркови питиета. В компанията на приятели на Гущеров-младши. Сред които се откроява небезизвестния култов рапър Ванко 1, предават от електронното издание bglife.club.

По всичко личи, че настроението на групата е превъзходно. Най-вече на видния ерген Християн, който се е обзавел и с мадама.

Едва ли отношенията между Християн и Светлана са сериозни. По-скоро са на приятелско ниво, ама със сигурност има и нещо повече. Според светските клюкари,които следят под лупа всяка стъпка на Гущеров той скоро подарил на Василева много скъп марков часовник. На фотоса обаче такова бижу не се вижда на ръката на плеймейтката.

Според слуховете Светлана е поредното мимолетно увлечение на младия Гущеров. А дали флирта му ще се превърне в любовна афера няма как да не се разбере. Факта обаче, че бизнесмена сам се хвали със свалката ни навежда на мисълта, че изобщо не му пука за раздялата с Мария. И иска тя да разбере, че живота му е много по-интересен без нея.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар