Фики Стораро разваля годежа с Гюлджан? (Всичко за драмата)

Фики Стораро разваля годежа с Гюлджан? (Всичко за драмата)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро е на път да размисли за сватбата с Гюлджан

Фики Стораро се отказа да се жени, още обича Преслава

Фики Стораро разваля годежа с Гюлджан? Близки до певеца издадоха, че цялата шумотевица покрай събитието, е само постановка. Гюлджан действително имала чувства към приятеля си от детинство, но това не се отнася за него. Стораро-младши използвал момичето, за да накара голямата си тръпка Преслава да ревнува.

Фики много се ядосал, когато разбрал, че Преслава има и паралелна връзка. Бесен, той решил да тества отношенията им, обявявайки годежа си с друга жена.

Фики Стораро разваля годежа с Гюлджан

Изпълнителят на „Издислав” щял да изчака реакцията на Преслава и едва след това щял да реши какво да прави с Гюлджан – дали да развали годежа или да започне подготовка за сватба. Затова и когато подарявал пръстена на миловидната туркиня, той нито веднъж не отворил дума за венчавка – брачната церемония не влизала в плановете му в този момент.

Преслава още не е дала абсолютно никакви индикации, че страда заради официалното обвързване на Фики с друга. В деня, в който секс партньорът й се сгодяваше, красивата певица купонясваше с приятелка на концерт на Любо Киров. Настроението й не помръкна нито за миг, което е видно от публикуваните на страницата й във фейсбук снимки от поп спектакъла, пише hotarena.net.

Колкото до годежа на Стораро-син, той премина в традиционната за такива събития среда – пред роднини и близки.Няколко часа по-късно певецът на „Издислав” пусна в интернет клипче от церемонията. А към видеото написа: „Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, Гюлджан – мое щастие, моя любов!”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар