Фики стана за смях с песен, посветена на Гюлджан (Вижте как се издъни)

Фики стана за смях с песен, посветена на Гюлджан (Вижте как се издъни)
1 (20%) 2 votes

Фики и Тони Стораро посветиха песен на бременната Гюлджан.

Дни след пищната сватба на годината на Фики и Гюлджан, младоженецът и неговият баща Тони Стораро изненадаха булката и феновете си с нова песен. Тя е озаглавена „Моята жена“ и е посветена на бременната снаха на музикалното семейство.

Парчето е в стил предишния дует между баща и си. Фики и Тони Стораро имат зад гърба си песента „Кажи ми като мъж на мъж“ с която всъщност младия изпълнител дебютира на музикалната сцена. Сега, няколко години по-късно, вече е истинска звезда и на всичкото отгоре е женен! Именно сватбата и голямата любов с Гюлджан са се оказали вдъхновението за поредния музикален проект.

„Идеята беше обща и много искахме да изненадаме съпругата ми на сватбата, но покрай многото ангажименти около подготовката на тържеството, не успяхме да се справим. Може би стана по-добре, защото тогава така или иначе имахме много вълнуващи моменти. А така продължаваме да си създаваме прекрасни емоции. Все пак още сме в меден месец“, сподели развълнуван Фики.

Песента „Моята жена“ бе промотира вчера в социалните мрежи. Коментарите за нея заваляха на секундата. От тях става ясно, че така желаната и дълго подготвяна изненада се е провалила с гръм и трясък. Парчето е по-скоро диалог между баща и син Стораро и е лишено от всякакъв ритъм. Сякаш е направено само за домашно ползване, но след това са решили все пак да види бял свят.

Да не говорим, че ритмите, които са определени като арменски, доста наподобяват на фрагменти от рап парчето на 50 Cent „In da club“. Феновете на Фики и Тони са категорични, че това е най-големият провал в кариерата им. Язък за добрите им намерения!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фики стана за смях с песен, посветена на Гюлджан (Вижте как се издъни)”

  1. Miumiu Hasan

    Ное. 05. 2017

    Introto e kato 4e slusham Ali hodja v djamiqta <D

    Reply to this comment

Добавете коментар