Фики със скандално разкритие: Не съм спал с Гюлджан! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Фики Стораро втрещи с признание преди сватбата.

Сочен за голям плейбой и женкар, Фики ще се ожени за жена, с която дори не е спал! Това е споделил самият изпълнител пред свои близки приятели. Колкото и странно да звучи на пръв поглед, това има своето логично обяснение. То се корени в религията и обичаите, които семейство Стораро спазват. А сред тях, на едно от челните места е изискването булката да бъде непорочна до първата брачна нощ.

На фона на това, слуховете, че Гюлджан е бременна и затова бързат със сватбата, звучат повече от нелепо. Фики дори изглежда щастлив, че той ще бъде първият мъж на съпругата си. Явно досега не е имал подобна чест, особено като знаем с кои дами се занимаваше доскоро. Избраницата на Стораро-млади обаче е възпитана по строги канони, макар и да живее в Белгия, а не в Турция.

Тя чакала мъжа на своето сърцето, на когото да отдаде невинността си. И колкото и странно да звучи за някои, това е не друг, а самият Фики. До преди няколко месеца той се задяваше с палавата Преслава, на която й се носи спорна слава. А сега е готов да се обрече на девствена девойка. И това ако не е коренна промяна!

Може би пък именно този контраст е привлякъл певецът. Все пак, за своята възраст, той се е нагледал на какво ли не. Когато може да има всяка жена, той търси тази, която друг не е имал. Гюлджан е красива, образована, знае четири езика и е готова да му се отдаде напълно. Какво повече може да иска Фики, пише slava.bg.

Фики и Гюлджан не са били интимни

Въпреки това, той не изглежда особено въодушевен, че скоро ще мине под венчилото. Все пак му е доста рано да се задомява, особено с неговата професия. Именно това навежда на мисълта, че бракът му е по-скоро уреден от семейството, което Фики толкова обича, че не смее да им откаже. Колко ще продължи съвместният им живот, само времето ще покаже!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар