Фенове бойкотират Преслава по заведенията (Вижте как я унижиха на участие)

Гласувайте за статията

Празни дискотеки бележат падението на Преслава.

Въпреки че събра куп награди за Певица на годината, Преслава малко по малко слиза от сцената на големите в поп-фолк жанра. Всъщност, май именно статуетките, които тази година не се раздадоха заради нея, помпаха изкуствено имиджа й. Останала без актуално отличие, без хитове и без приятелки в гилдията, певицата сякаш е обречена.

От доста време Преслава не е изкарвала хит, който да накара феновете й да станат на крака в дискотеките и да се поизпотят от танци. Това видимо не им се нрави. Така те й показаха нагледно, че не може все да разчита на стари лаври и статуетки. Докато колежките й се надпреварват коя да бъде по иновативна и находчива, изпълнителката на „Водка с утеха“ върти все една и съща изтъркана плоча.

В резултатът от това са драстично намалял брой участия и празни заведения. Собствениците на клубове и кръчми вече не изгарят от желание да канят Преслава. Те виждат с очите си, че интересът към нея е намалял драстично и не могат да си избият хонорара й от приходи.

Ако преди имаше опашки по клубовете, сега те са с доста рехава посещаемост. И причината е само и единствено в Преси. Тя не полага никакви усилия да създаде една по-интересна програма. просто излиза и изпява старите си хитове. Наскоро й се е случило за пореден път да излезе към 2 часа на сцената на полупразни дискотека, пише hotarena.net.

Разбира се, това никак не й се е понравило и тя изкара рецитала си с кисела физиономия и без никакво желание. Дори и малкото й фенове не останали в целия си състав до последните акорди. Със сигурност това се отразява доста зле на самочувствието на Преслава.

Преслава вече не е топ певица

Въпреки това, тя гледа да не пада духом и продължава да бъде все така арогантна. Все пак, наскоро Пайнера й гласува доверие, като й увеличи мизата с цели 2 бона. Е, май и двамата са в голяма грешка и при завръщането на Галена Преслава ще остане в трета глуха!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Фенове бойкотират Преслава по заведенията (Вижте как я унижиха на участие)”

  1. Kris

    апр. 18. 2017

    Pulni gluposti porednata platena statiq amo beshe taka nqmashe zavedenieto v Shumen da bude pulno do dupka i data etaja bqha pulni i nqmashe sobstvenika da q pokani povtorno da novo uchastie

    Reply to this comment

Добавете коментар