Трудното сега започва: 300 милиона трябва да разделят Деп и Паради

Гласувайте за статията

Една от най-дългогодишните двойки в света на шоубизнеса официално се разделят. Ванеса Паради и Джони Деп ще трябва да разделят доста крупна сума под формата на недвижимо имущество, събрана през всичките 14 години съвместно съжителство. 

Явно нищи на този свят не е вечно. Една от най-стабилните двойки в Холивуд сложи край на взаимоотношенията си след като не успя да се разбере. Джони Деп и Ванеса Паради притежават цяло състояние, което според запознати възлиза на 300 млн. долара.

Те така и не се сключиха брак, поради което ще трябва  да делят именията си във Франция, Америка, Великобритания и Венеция, както и редица друго движими и недвижими активи, които са и на двамата. Във Франция те имат къща в Мьодон, имение в покрайнините на Париж и вила в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе.

Двамата разполагат също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите, във Великобритания и във Венеция. Това в Италия например се оценява на близо 10 милиона евро. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и голяма яхта, дълга близо 50 метра.

Двамата официално обявиха, че се разделят приятелски, тъй като имали редица проблеми, които с годините ескалирали и вече няма начин да бъдат оправени. Остава сега да видим, дали действително има приятелска раздяла и що се отнася до финанси и къщи. Те имат и две деца – на 14 и 8 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар