Тони Стораро призна: Фики имаше връзка с Преслава (Вижте разкритията му)

Гласувайте за статията

Тони Стораро призна, че сина му е имал афера с Преслава

Тони Стораро разкрива истината за годежа на Фики и Гюлджан

Тони Стораро призна, че синът му Фики е имал връзка с Преслава. По време на интервюто си за „Папараци“, което ще бъде излъчено тази неделя, певецът, макар и с неохота, потвърждава това, за което се говори от месеци – а именно, че наследникът му е изкарал афера с колежката си.

Самият Фикрет даде интервю за предаването на Николета Лозанова в края на миналата година. В него заяви, че от две години има връзка с много известна певица и не отрече това да е Преслава.

Тони Стораро призна за връзката на сина си с Преслава

А сега, два месеца по-късно е сгоден за друга, която нито е певица, нито е известна. Малко преди оповестяването на годежа, Тони Стораро е седнал на горещия стол пред Кристина Патрашкова. Притиснат до стената от неудобните й въпроси, той признава, че синът му Фики е имал връзка с Преслава и лаконично заключва „Живи и здрави да са“.

Стораро-страши обаче говори и в множествено число, което значи, че най-вероятно и други слухове по адрес на Фики и негови колежки ще се окажат истина. Все пак, който да знае по-добре от самия му баща. А отговорите на Тони ще хвърлят светлина върху мистериозния годеж, за да можем да си отговорим дали наистина е по любов или по други причини, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар