Тита втрещи с огромен корем и баджаци на участие! (А иначе се прави на слаба – Брутални кадри без фотошоп)

Тита втрещи с огромен корем и баджаци на участие! (А иначе се прави на слаба – Брутални кадри без фотошоп)
1 (20%) 1 vote

Тита развя гигантски тумбак и баджаци на последното си участие

Тита упорито се прави на слаба с фотошоп, на живо гледката е потресаваща

Тита втрещи с огромен корем и баджаци на последното си участие. Певицата изглежда стройна като фиданка на снимките, които ежедневно споделя с феновете си в социалните мрежи. Очевидно обаче те не отразяват съвсем реално визията й. Тъй като на живо истината за формата на звездата е меко казано брутална.

На последната си изява тя се появи с червена рокля, която здраво подчертаваше големия й корем и разголваше дебели баджаци. А щом се обърна отзад се разкри страшна гледка на прищипаните й от презрамките сланини и огромен задник, пише BGLife.

Тита„Младо момиче е, а е допуснала да заприлича на готвачка от ведомствения стол на БДЖ–то“, коментираха свидетели на грозната гледка.

Любопитното е, че малко след това на страницата си в Инстаграм, младата звезда качи снимка, на която трудно може да бъде разпозната. Едва ли за една вечер е свалила всичката мас от себе си, но с помощта на фотошоп всичко е възможно, хилят се онлайн зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тита втрещи с огромен корем и баджаци на участие! (А иначе се прави на слаба – Брутални кадри без фотошоп)”

  1. Ани

    февр. 22. 2018

    Хубава е с тези одежди, но повече прилича на поп фолк певица, отколкото на RnB.
    Някак си не ми се връзва тая рокля с репертоара и „Бенг, бенг късай“…

    Reply to this comment

Добавете коментар