Теди Велинова събра очите с тяло на Миконос (Снимки от ваканцията й с доктор Енчев)

Теди Велинова събра очите с тяло на Миконос (Снимки от ваканцията й с доктор Енчев)
5 (100%) 1 vote

Теди Велинова демонстрира супер форма по време на почивката в южната ни съседка

Теди Велинова зашемети всички с тяло, сравниха я с момиче на Джеймс Бонд

Теди Велинова събра погледите с тяло! Бившата манекенка беше на романтична почивка заедно с половинката си доктор Ангел Енчев на гръцкия остров Миконос, където двамата събираха тен. Местните пък останаха очаровани от визията на Теди по бански.

Теди Велинова е в перфектна форма

Теди Велинова е в перфектна форма

Тялото на Велинова е все така стегнато и по нищо не личи, че моделката е майка на момченце на две годинки. Онлайн потребителите дори я сравниха с момиче на Джеймс Бонд, изтъквайки, че тя съвсем спокойно може да изиграе тази роля в някой от следващите епизоди на поредицата за агента под прикритие.

Иначе самата почивка на влюбените, както обикновено е повече от тузарска. Двамата отседнаха в луксозен петзвезден хотел, в който цената за нощувка е четирицифрена сума. Теди и доктор Енчев използваха всеки удобен момент, за да се наслаждават на лъчите на слънцето край басейна на хотела или на частния му плаж.

Естествено, двамата не изневериха на стила си да бъдат облечени винаги по един и същи начин. И този път отново демонстрираха абсолютно идентични тоалети. Заради което от доста време насам са обект на подигравки, че се обличат като папагали.

„Теди купува винаги по два размера една и съща риза – по-голям за доктор Енчев и по-малък за нея“, хилят се форумци. И това важи не само за дрехите. Двамата носят и еднакви аксесоари, което се вижда ясно от фотосите им – еднакви часовници, еднакви гривнички, дори еднакви обувки.

Изискани по европейска мода или префърцунени? Въпрос на вкус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар