Сузанита скочи на Мегз: Използвачка и подмазвачка! (Вижте целия цирк + Отговорът на дизайнерката)

Сузанита скочи на Мегз: Използвачка и подмазвачка! (Вижте целия цирк + Отговорът на дизайнерката)
5 (100%) 2 votes

Сузанита и Мегз си спретнаха жесток махленски скандал

Сузанита скочи на Мегз. Невръстната щерка на Орхан Мурад не спира да сипе огън и жупел по дизайнерката. Причините за разлъката на доскорошните приятелки е, че Мегз пропъди скандалната тийнейджърка от позицията на модел в модната й линия заради голи снимки. По всичко личи, че Сузи не е превъзмогнала изхвърлянето си от проекта на актуалната дизайнерка и не спира да злослови срещу нея.

„Мегз е една използвачка и подмазвачка, нищо хубаво не мога да кажа за нея“, скача 15-годишната певица на дизайнерката.
Каканашева не се забави и отвърна на удара.

Сузанита Мегз

Снимка: БГ Днес

„Не съм на 15 г. и няма да се принизявам да говоря против някого. Имам симпатии към Сузи, защото е едно работливо младо момиче, което помага на родителите си. Но всичко си има граници. Не може да си на 15 г. и да се събличаш гол в интернет“, заяви Мегз в мрежата, като даде ясно да се разбере, че няма да подстрекава вулгарното поведение на щерката на Мурад. И допълни: „Тръгнала е по-най-лошия път, този на наркотиците, но още е малка да осъзнае грешките си. Надявам се да започне да слуша приятеля си, който съм чувала неведнъж да я съветва да се държи по-нормално с хората“.

Каканашева разкри, че въпреки прекратените ангажименти двете съумели да работят успешно, докато Сузи била под опеката й, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Сузанита скочи на Мегз: Използвачка и подмазвачка! (Вижте целия цирк + Отговорът на дизайнерката)”

  1. Пепа Илиева

    авг. 03. 2018

    Видях Сузанита на снимка като ангел на Мегз, не беше много облечена. Освен това, как така един човек хем е с ценностна система, хем не: хем е работлива и има прекрасно обкръжение, хем взема наркотици. Няма как да стане това, не може хем да си деградирал, хем да прогресираш.

    Reply to this comment

Добавете коментар