Софи Маринова с щуро моминско парти, но без кумата Преслава (Вижте защо я отсвири – Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова с луд купон за моминското си парти, кумата Преслава отсвири празника

Софи Маринова събра приятелки на щуро моминско парти. Певицата, която на 24 март ще вдигне пищно тържество за сватбата си лудя и се забавлява до забрава на личния си празник дни преди официалното тържество.

Снимка: Инстаграм

Снощи вечерта певицата, която сключи граждански брак с любимия си Гринго в началото на миналия месец вдигна такъв купон, който ще се запомни. Дрес кода на партито бе червения цвят. В червено бяха стъкнати всичките дружки на певицата.

Най-изненадващо обаче кумата на Софи не уважи събитието. Преслава отсъстваше от партито по незнайни причини. Фенове на ромския славей предполагат, че може би е имала участие или пък е била заета с малката си дъщричка Паола.

Иначе купона протече по всички правила. Макар кумата да я нямаше на празника не липсваше първата шаферка на Софка – Мисис баба Дони Чачова. Тя бе на тържеството на певицата и се весели макар вчера да се разбра, че съпруга й, който е кмет на Стрелча е разследван за големи злоупотреби.

Снимка: Инстаграм

Моминското парти на ромския славей започна с фотосесия на момичетата пред храм паметника „Александър Невски”. А после те се отправиха в елитно заведение с бяла лимузина да продължат с веселбата до зори. На големия си момински празник Софи не пусна микрофона. Освен нея и сина й Лоренцо зарадва гостенките с песните си, предават от hotnews.bg.

Вижте още много снимки от моминския празник на Софи Маринова в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар