Смях! Валентин Кулагин превърнал гаджето си в гротеска (Вижте как е изглеждала Елена преди – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин превърнал красивата Елена в гротеска по време на връзката им

Танцьорката Елена Виан се появи във „ВИП Брадър“, за да защитава бившето си гадже, а именно – съквартирантът Валентин Кулагин. Решението на червенокоската да се покаже в ефир предизвика фурор в мрежата, като преобладаващото мнение е, че е толкова красива, че Вальо, имайки я до някога до себе си, е ударил в земята всички мъже в къщата взети заедно.

Откакто е в къщата, гримьорът се перчи, че дългогодишната му афера – която Елена нарича само „ученическа любов“, с хубавицата е ясен показател, че той е 100-процентов мъжага. Фука се най-вече с това, че тя е класирана в топ 20 на световни красавици в класацията на американското сп. „Максим“ Maxim Finest.

Валентин Кулагин гадже

Снимки: ХотАрена

Да, Елена е много очарователна днес, но не и тогава, когато е имала вземане – даване с Валентин. Натъкнахме се на фотоси на Виан, правени около 2009-а година, на които танцьорката прилича на всяка друга, но не и на сегашното себе си.

Още по-комичен вид й придава гримът, който е направен лично от Кулагин.

В предаването на живо тя заяви, че със скандалния гримьор са имали връзка, но в момента не са заедно. Виан спести факта, че от няколко години насам има сериозни отношения с Виктор Братованов. Двамата се запознали покрай работата в нощното заведение на пъпа на София, което преди известно време смени концепцията и името си . Обичат да пътуват и най-често избират екзотични местенца по света, предава от Hotarena.net.

Елена Виан преди

Снимки: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Смях! Валентин Кулагин превърнал гаджето си в гротеска (Вижте как е изглеждала Елена преди – Потрес снимки)”

  1. Златена

    окт. 10. 2018

    В пилметричната агенция на нова тв рейтинга на вип брадър 2018 е паднал 13% това доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическа вербалната агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите

    Reply to this comment

Добавете коментар