март 28, 2024

Синът на Валери Божинов още не знаел, че има сестричка!

https://kliuki.net/kliuki/sinat-na-valeri-bozhinov-oshte-ne-znael-che-ima-sestrichka/136449 Kliuki.net
Синът на Валери Божинов още не знаел, че има сестричка!

Валери Божинов сподели, че синът му още не знаел, че има сестричка. Вижте защо!

В интервю за списание  LOVE style, Валери Божинов сподели, че синът му още не знаел, че има сестричка. Причината поради която детето било в неведение е,  както се очаква мвайка му,  Алисия.

Футболистът споделя, че ако бившата му, му давала възможност да се вижда със сина си, той щял да намери начин да му го съобщи с точните думи и в подходящия момент. Но за сега Валери-младши дори и не подозирал за съществуването на Никол.

[caption id="attachment_7187" align="alignright" width="298"]варели Божинов не намирал подходящ момент и думи да каже на сина си, че има сестричка![/caption]

Този тъжен факт не пречи на новоизлюпеното семейство на Валери с Николета да се обичат и забавляват, нито да изразяват своята голяма любов към дъщеря си.

И двамата са решили в знак на обич да си татуират името на Никол, а татко Валери се врекъл да си направи даже не една, а три татуировки!

Интересно дали поне един от татусите на Божинов  ще бъде посветен на Валери-младши?!

Напук на всички зли езици двойката се пука по шевовете от любов! Валери сбъдва и най-малкото и най-голямото желание на Николета.

Наскоро те отидоха на остров Бора Бора, където си направиха тайна таитянска сватба, която била много интересна и красива.

Валери пристигнал с кану на брега, където го очаквала облечената в бяло Николета и празнично пременените местни жители.

По верме на церемонията те си разменили венци от цветя.

Николета хвърлила пъпчето на дъщеричката си на Бора Бора и двамата с Валери си пожелали да имат още едно дете и то да бъде момченце.